NOTA INFORMATIVA PRIVIND GDPR

Va informam ca, incepand cu data de 25.05.2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului U.E. nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Pentru a putea primi in continuare informatii referitoare la serviciile Cabinetului de avocat Remus Tapalaga, precum si alte informatii relevante, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal detinute de cabinetul nostru la acest moment.

Prin acordarea consimtamantului, datele dumneavoastra vor ramane in baza de date a Cabinetului de avocat RT si vor fi pastrate in conformitate cu noile reglementari.

Important:

- Puteti sa solicitati modificarea sau stergerea din baza noastra de date a informatiilor dumneavoastra personale prin trimiterea unui email la adresa: avocatremustapalaga@yahoo.com

Pentru consimtamantul dumneavoastra va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa de mai sus cu mentiunea DA SUNT DE ACORD.
 
Cu stima,
av. Remus Tapalaga
  Copyright © 2011 Cabinet de avocat Remus Tapalaga