REFERINTE

(Romana/English/Francais) In aceasta sectiune puteti afla parerile celor care au apelat la serviciile noastre / In this section you can find out our clients’ opinions / Cette section a pour mission de vous aider à obtenir des opinions et recommandations de la part des clients ayant bénéficié de nos services.

/client_pictures/img_testimonials/1_IMG_5054.JPG

“Totul a inceput intr-o zi de primavara cand toate sperantele noastre au inceput sa se contureze o data ce am ajuns la Apera. Cine s-ar fi gandit ca vietile noastre se pot schimba atat de mult intr-un an? Ii datoram totul firmei Apera, pentru ca datorita seriozitatii, devotamentului si profesionalismului acestei firme am reusit sa oferim un viitor mai bun familiei noastre: stabilitate, satisfactie profesionala si success financiar. Toate pot deveni realitate aici in Canada, dar nimic nu s-ar fi concretizat fara suportul extraodinar al firmei Apera. Nu vom putea niciodata sa ii multumim indeajuns.

“You are the best!”. Nu sunt vorbe in vant, sunt vorbe venite din sufletul unor oameni care va vor purta recunostinta toata viata. Continuati la fel si veti avea satisfactia si meritul de a fi schimbat viitorul a mii de oameni!

MULTUMIM APERA!” 20.02.2007


Coman Melitta si Coman Cosmin, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/2_DSCI0002.JPG

Multumesc ! Multumesc! Multumesc!

Lui Dumnezeu in primul rand, ca mi-a dat energia si intelepciunea sa ajung aici! Nu voi uita niciodata prin ce am trecut si ii voi multumi mereu pentru asta!

Voua, celor de la Apera, in care am crezut de la inceput si voi crede intotdeauna! Multumesc pentru serviciile de inalta calitate si atmosfera amicala care mi-au acordat incredere in mine lucruri care mi-au asigurat drumul catre o alta viatza! Sunteti cei mai buni! Nu o sa va uit niciodata si o sa va recomand tuturor! Va multumesc inca odata! You're the best! Keep it that way!

Tuturor prietenilor, cunostintelor, rudeniilor si mai ales parintilor mei care mi-au acordat credit, au fost langa mine si m-au sustinut in dificilul proces de renastere intr-o noua viatza, la alte standarde! Nu o sa va uit niciodata si o sa va ajut cel putin la fel de mult precum voi m-ati ajutat! Va multumesc tuturor, si va doresc impliniri si succese cel putin ca ale mele!

Multumesc ! Multumesc ! Multumesc !

Cu nemarginita Fericire,

Remus


Heghedus Remus Daniel, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/3_DSCI0014.JPG

Ramanem recunoscatori firmei Apera  in special consultantului acesteia, Drd. cons. juridic Tapalaga Remus  multumindu-va din tot sufletul pentru ajutorul acordat in obtinerea vizei de rezidenta permanenta in Canada. Suntem deja Canadieni !
va pupam cu mult drag,
Costi si Dan


Moldovan Costinela si Moldovan Dan, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/4_DSCI0002.JPG

Stimate domnule Tapalaga,

Va multumim pentru sfaturile pe care ni le-ati dat si pentru tot sprijinul acordat in obtinerea vizei pentru Canada.
Ne-am bucura ca si in viitor sa putem apela la ajutorul d-voastra.

Cu respect, fam. Ciupe


Ciupe Daniel si Ciupe Anca, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/5_DSCI0003.JPG

Buna ziua,

Doresc sa multumesc intregii echipe de la firma Apera, pentru sprijinul acordat si increderea ca vom reusi pe tot parcursul procesului de emigrare si ca am ajuns la punctul terminus avand viza de plecare in pasaport.
Cu drag,
Florina si Ovidiu


Oltean Florina si Oltean Sergiu Ovidiu, Vancouver

Am ajuns cu bine in Canada!

Am inceput sa ne facem actele si sa ne adaptam cu diferenta de fus orar (ora Romaniei - 10 ore).

Vom tine legatura cat mai des posibil.
Multumim mult firmei Apera Canada pentru ajutorul acordat!

Toate cele bune!
Lia si Ovidiu


Lugojan Elisabeta si Lugojan Ovidiu, Vancouver

Draga Remus,

Iti scriu sa te anunt ca am sosit cu bine in Canada si ca totul a fost OK. Salutari si Cosminei.
Astept sa-mi dati de veste cind ajungeti in Canada. Pana atunci numai bine.
Va multumesc pentru sprijinul acordat.
Claudiu.


Balu Ioan Claudiu, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/8_Sampalean.JPG

Va multumesc pentru asistenta oferita. Mi-ati fost de un MARE ajutor. Multumesc inca o data echipei Apera Canada.

Cu respect,
Ioana si Liviu
04.11.2006


Sampalean Liviu si Sampalean Ioana, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/9_DSCI0005.JPG

Pot sa spun ca serviciile ce le ofera firma Apera Canada sunt de calitate si profesionale.Sincer mi-a facut placere sa cunosc si sa lucrez cu echipa Apera Canada si in special cu domnul Tapalaga Remus, sunt oameni de incredere si foarte corecti. Sa o tineti tot asa !
cu stima,
Cristina Jianu
10.01.2007


Jianu Cristina, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/10_IMG_0425.JPG

Ce putem spune despre colaborarea cu firma Apera Canada este ca tot procesul de emigrare, de la intocmirea dosarului, pana la sustinerea interviului la ambasada si dupa, a decurs conform celor spuse de reprezentantii firmei, iar durata si costurile au fost considerabil reduse fata de alte firme care au ca obiect de activitate consilierea in legatura cu emigrarea in Canada.
Profesionalismul si disponibilitatea reprezentantilor firmei ne-a dat un sentiment de siguranta si incredere.
va multumim,
Sergiu si Alexandra
Cluj-Napoca 27.02.2007


Olar Alexandra si Olar Sergiu, Cluj-Napoca

RECOMANDARE

Biroul nostru de traduceri colaborează de peste trei ani cu APERA Canada, cu sediul în B-dul 21 Decembrie nr. 140, ap. 13, Cluj-Napoca. Obiectul principal de activitate al firmei îl reprezintă întocmirea de dosare de emigrare, asistenţă în domeniul emigrării, pregătirea pentru interviu.
Colaborarea a constat în traducerea dosarelor de emigrare ale clienţilor firmei APERA Canada. Seriozitatea în întocmirea dosarelor, stabilirea unor terme ferme şi respectarea acestor termene, tratarea cu profesionalism a fiecărui caz în parte, promptitudinea cu care au răspuns la orice solicitare din partea clienţilor, sunt atuuri de necontestat care recomandă firma APERA Canada şi o situează în fruntea listei colaboratorilor biroului nostru de traduceri.
Relaţiile noastre de colaborare au decurs în parametri foarte buni. Vă putem asigura că reprezentanţii firmei Apera Canada au dat dovadă pe tot parcursul acestei colaborări de o excelentă pregătire profesionala si o deosebită probitate morală.
Numărul mare de persoane care au emigrat prin Apera Canada reprezintă o confirmare a implementării cu profesionalism a politicii de emigrare a Canadei şi a tratării cu seriozitate a fiecărui client în parte.


Cluj-Napoca
27.02.2006

Birou de Traduceri
prin Pakey Ramona si Alina Ioana Mogojan
Traducător Autorizat MJ 4127/2000


Mogojan Alina si Pakey Ramona, Cluj-Napoca
/client_pictures/img_testimonials/12_pasapoarte.jpg

Va multumim pentru tot sprijinul acordat in finalizarea proiectului nostru de emigrare si de faptul ca ati fost pentru noi ca o a doua familie.

Gabi & Florin

Noiembrie 2006, Montreal


Gabriela si Florin, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/13_IMG_1473.jpg

Serviciile firmei Apera Canada, prin consilierul acesteia Remus Tapalaga, in special, au fost si sunt profesionale, prompte si ceea ce este mai important, mai ales atunci cand faci un pas atat de important si nu lipsit de greutate si surprize, au fost impletite cu prietenie, care dainuie si acum.
Un sfat dat de catre ei : informativa cat mai mult despre Canada ( e o alta lume, o alta cultura), invatati Engleza si/sau Franceza, si fiti deschisi si fiti gata sa va schimbati cariera, daca e necesar. Nu va speriati, puteti deveni mult mai fericiti si mult mai multumiti de viata voastra. Si cel mai important lucru : nu va comparati cu nimeni, fiecare om e unic si deosebit, asa ca puneti-va calitatile in valoare. Ii multumim lui Remus Tapalaga ca ne-a ajutat sa ne schimbam viata !
Multa sanatate, succes voua si lui Remus.

Cu consideratie, Diana Blanka Bucur

Toronto, februarie 2007


Diana si Relu, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/14_HPIM6169.JPG

Cand am apelat la firma Apera Canada pentru a emigra am facut cea mai buna alegere. De ce? E foarte simplu : consultantii firmei Apera Canada sunt adevarati profesionisti ! Au fost alaturi de noi cu informatii extrem de utile, ne-au motivat si ne-au sustinut pe intreg parcursul procesului de emigrare, au fost adevarati prieteni de-ai nostri.
Pregatirea dosarului a fost facuta de asa natura incat sa ne fie puse in evidenta toate calitatile profesionale si morale, fapt ce a dus la un interviu reusit intr-o perioada de pregatire relativ scurta (3 luni ). Am fost foarte multumiti de serviciile complexe de consiliere : pregatirea dosarului, informatii despre Canada, vizionari video-dvd, testarea nivelului de limba , pregatirea minutioasa a interviului .Un alt aspect important in alegerea firmei APERA Canada a fost cel financiar : servicii de calitate la un pret mai mult decat rezonabil (comparativ cu ofertele pietei ). Recomandam firma APERA Canada pentru toti cei care vor sa aiba o reusita sigura in procesul de emigrare in Canada !!!
mii de multumiri,
Casilia si Claudiu


Marcu Casilia si Marcu Claudiu, Bistrita
/client_pictures/img_testimonials/15_eu si sidi.jpg

Ce sa va spun despre Apera Canada? In primul rand le pasa de ce-i care vin la ei si se implica 100% pentru fiecare dosar in parte iar in al doilea rand tarifele pe care le practica sunt foarte mici in comparatie cu cele practicate de alte firme concurente atit din Cluj cit si din alta parte.
Pai numai daca ma gandesc ca fara voi nu as fi nici pe departe in stadiul in care sunt si ca de cite ori venim la voi, cu orice problema ,suntem primiti si ni se vorbeste ca si unor prieteni am spus tot cred.....a nu, am o problema tu nu prea VREI SA BEI BEREA AIA CU MINE SI CU SERGIU aia care trebuie sa o dau eu ca mi-am luat interviul ...poate nu vrei sa te lasi mituit?
Mult succes !
Marian


Berar Liviu Marian, Cluj-Napoca
/client_pictures/img_testimonials/16_Tosa Cristian.JPG

Exista o vorba din popor ! "Cand dai de aur... nu mai sapi !" Cam asta pot sa spun despre firma Apera Canada si despre domnul Tapalaga Remus ! le purtam tot respectul.
fam. Tosa ( Cristi si Corina )


Tosa Cristian si Corina, Montreal Quebec
/client_pictures/img_testimonials/17_DSCI0002.JPG

Va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o cu mine ! Va multumesc pentru tot ce ati facut si ceea ce m-a frapat de la bun inceput a fost punctualitatea de care ati dat dovada pe tot parcursul procesului meu de emigrare in Canada, termene de ceasornic elvetian si rezultate pe masura. Sunteti cei mai buni, sincer ! Multumesc pentru tot.
Florin


Clonta Florin Catalin, Orastie
/client_pictures/img_testimonials/18_bd18re2.jpg

Despre colaborarea cu "Apera Canada" nu putem vorbi decat la superlativ. A fost tot timpul peste asteptari, la un inalt nivel profesional, de la inceputul deschiderii dosarului pe toata perioada procesului de emigrare. Indrumari si sugestii despre primii pasi pe pamant canadian, care s-au dovedit ulterior foarte folositoare. Intr-un cuvant ne-a ajutat sa ne schimbam viata in mai bine.
Multumim !
Adrian si Anca, Toronto 28.02.2007


Pop Adrian si Corina, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/19_OLTEAN CORINA CATALINA.JPG

Multumesc firmei Apera Canada pentru tot sprijinul acordat si pentru optimismul de care au dat dovada in cazul meu !
ing. Oltean Corina
05.03.2007, Cluj-Napoca


Oltean Corina Catalina, Braila
/client_pictures/img_testimonials/20_100_0068.jpg

Dupa o spectaculoasa reusita personala la interviul de emigrare in Canada imi amintesc si acum vocea de la telefon care spunea, din Bucuresti, la cateva minute dupa iesirea din sediul Ambasadei Canadiene :”D-na profesoara, am fost admis, sunt foarte fericit!”, Remus Tapalaga nu si-a incrucisat bratele,nu si-a luat vacanta,nu s-a culcat pe laurii inselatori ai victoriei,mi-a marturisit, cu entuziasm nedisimulat:”as vrea sa pot ajuta si pe altii sa se bucure de experienta mea de emigrare,acum cand eu am parcurs acest traseu dificil si am ridicat manusa la orice provocare intilnita pe drum”.
Si a pus pe picioare firma APERA Canada.
De-a lungul anilor s-a dovedit ca Apera Canada nu e doar o firma si atat! E “copilul”lui Remus, o investitie de suflet, de multe ore de munca, de seriozitate, de profesionalism, de respect pentru omul din fata lui care ii incredinteaza sperantele si visurile sale.
Si Apera Canada a crescut precum un copil iubit de parinti . Bunul renume n-a intarziat sa se propage nu doar in orasul Cluj-Napoca,ci in toata Transilvania si mai apoi in toata tara. A ajuns chiar la urechile sensibile ale oficialilor de la Serviciul de Emigrare care au stiut recunoaste si aprecia valoarea unei colaborari la standarde occidentale.
Personal, sunt foarte mandra de Remus Tapalaga si de reusita lui .Cred ca daca ar fi destui tineri ca el in Romania, lucrurile s-ar schimba atat de mult in bine incat nimeni n-ar mai vrea sa plece in Canada !
Dar el e minoritar,daca nu chiar unic pe plaiurile noastre! Din pacate!
Prin urmare,nu-mi ramane decat sa-i urez Aperei “La mai mare,la cat mai multi oameni fericiti de as vedea visul canadian cu ochii!”

Prof. Sanda Muresan
Decorata cu “Palmes Academiques” in 2002 la Ambasada Frantei din Bucuresti.


Sanda Muresan, Centrul Cultural Francez Cluj-Napoca

Tinem sa va multumim pentru modul onest, profesional si, deopotriva, prietenesc in care ne-ati ajutat si sustinut in demersul nostru pentru emigrarea in Canada. Reusita noastra s-a datorat, intr-o masura substantiala, seriozitatii, omeniei si sinceritatii cu care ne-ati consiliat si aplicat, conform pasilor de urmat. Pentru noi a fost o adevarata gratie de la Dumnezeu ca, la momentul potrivit, v-am descoperit. Nu e putin lucru sa stii ca si in neamul tau mai exista oameni de caracter si de calitate (umana si profesionala), pe care poti conta. Poate ca romanul va invata in timp ca nu se poate impune si mentine in afaceri, in viata si inaintea lui Dumnezeu decat prin calitate, tratament uman (nu doar mercantil) al clientilor (semenilor), principialitate si profesionalism. Va felicitam si va multumim ca existati ca "oameni de oameni"!

Cu drag si toata increderea,

Pr. Eugen si Laura Jurca


Jurca Eugen si Jurca Laura, Timisoara
/client_pictures/img_testimonials/22_Picture_025.jpg

5 Martie 2007, Mississauga ON

Milioane de multumiri Apera Canada prin Remus Tapalaga pentru sprijinul acordat in procesul de emigrare si sfaturile dupa stabilirea noastra in Canada .Fara ei, intentia noastra de emigrare ar fi ramas si acum in stadiul de proiect sau vis.
Este foarte important sa fii informat despre fiecare detaliu al procesului de emigrare, sa stii la ce sa te astepti si sa nu ai surprize neplacute. Cu mult profesionalism Remus si Cosmina au reusit sa transforme ceea ce la inceput era pentru noi doar o idee indrazneata intr-o noua viata.
Este foarte de greu de povestit in cateva cuvinte o poveste de emigrare dar incepand cu primul pas – evaluarea sanselor de emigrare ( nu doar formala, o evaluare realista ), pregatirea pentru interviu – si terminand cu pre-interviurile, pregatirea pentru analizele medicale, pentru plecarea propriu-zisa si chiar si dupa stabilirea noastra in Canada echipa APERA Canada a fost si este tot timpul langa noi.
Suntem de aproape un an in Canada si viata noastra s-a transformat dintr-un cosmar intr-un vis devenit realitate, iar peste cateva luni, tot datorita firmei APERA Canada o sa ii putem astepta la aeroport si pe prietenii nostri care tocmai au trecut interviul. Nu putem decat sa ii multumim inca o data lui Remus.

Va sfatuim cu multa caldura si incredere sa apelati la APERA Canada pentru calitate, siguranta si reusita!

Ramona si Andris VASS


Vass Ramona si Andris, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/23_IMG_4498.JPG

In primul rand firma voastra ofera niste servicii excelente: de la prima intalnire, in care ne-ati prezentat cam cum e situatia, apoi care ne sunt sansele (sa nu uitam ca am inceput cu Florin pentru ca eu din capul locului nu indeplineam punctajul) ne-am dat seama ca nu "vindeti gogosi" ci mergeti pe fapte ! Apoi, de cate ori a intervenit cate ceva ne-ati anuntat din timp si vice-versa, de cate ori aveam noi (Florin) nevoie de cate un sfat (intrebari, nelamuriri) privind procesul de emigrare am putut apela linistiti la voi. Apoi, am mai "crescut" si eu, am terminat facultatea si m-am angajat iar cand mi-ai refacut punctajul pentru a 2-a oara....ce drept, dupa aproape 1 an...am fost cea mai fericita ca pot sa-mi depun si eu dosarul la Viena ! De aici au urmat unele mici "obsacole" (din cauza birocratiei, cred eu) insa tot cu sprijinul vostru (al tau si al Cosminei) le-am depasit cu bine ...si am aterizat la Montreal pe 17 decembrie 2006. In tot timpul asta NU a existat o data sa apelam la voi si sa nu putem discuta sau sa ne intalnim ! NICIODATA ! Si intotdeauna ne-ati indrumat cum trebuie !
Acum, dupa aproape 3 luni de Canada, deja suntem bine plantati aici: eu merg la COFI la Universite de Montreal si Florin lucreaza in domeniul lui, ca programator web, la o companie de pe Bulevard St. Laurent, deci super aproape de dowtown cu 20$ la ora ... actele le-am rezolvat, ne-am luat si permisele de conducere canadiene, tot ce inseamna legitimatii, asigurari etc si locuim intr-un apartament dragut de 3 1/2 in Place Decelles (Metro Cote de Neiges).
Pe scurt, totul e ok, iar noi ne bucuram ca ne-am schimbat viata in mai bine ! Exact cum ati spus voi !
Intr-adevar, emigrarea si imigrarea sunt 2 procese separate, deloc usoare, mai apar si obstacole pe parcurs, insa intalnind oameni (in adevaratul sens al cuvantului!)ca tine si ca si Cosmina le suporti mai usor si ajungi cu bine la capat ! Acum, daca ma uit in urma, in toamna lui 2004 cand am venit cu Luci Vana la voi la firma pentru prima data si urmarind tot parcursul, as face-o din nou fara nici un regret dar NUMAI cu firma voastra! ... meritul este al vostru si va multumim din suflet pentru asta ! Sunteti niste oameni super, super cumsecade: jos palaria! Sa aveti numai bafta si succese mai departe in tot ceea ce faceti !
Sper sa ne intalnim curand si sa pastram legatura !


Borsa Florin si Gabi, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/24_DSCI0007.JPG

Este destul de greu sa exprimi in cateva randuri tot ceea ce reprezinta echipa APERA Canada. In primul rand un ajutor nepretuit in acest proces de emigrare (care nu este deloc unul usor), apoi un suport moral de care este foarte mare nevoie in acest timp, si nu in ultimul rand un prieten adevarat care te ajuta sa treci peste toate probleme aparute in incercarea de a face acest pas imens care iti schimba total viata. Datorita lor (Remus si Cosmina) am reusit sa aducem acest vis la stadiul de realitate, la fel ca prietenii nostrii care ne asteapta in Canada. Fara ajutorul echipei APERA Canada nu am fi reusit sa trecem cu bine interviul, in 28 februarie. Datorita lor am avut o evaluare reala a sanselor, toate informatiile necesare pentru a reusi, pregatirea pentru interviu si suntem siguri ca vom avea sprijinul lor si in continuare pentru celelalte demersuri pana la plecarea noastra, iar pe urma pentru stabilirea noastra in Canada. Toate acestea cu un profesionalism deosebit.
Le multumim din tot sufletul pentru ajutorul acordat si pe cei care vor sa faca acest pas ii sfatuim sa apeleze la APERA Canda cu cea mai mare incredere.

Cristina si Alin Tongea, 09.03.2007


Tongea Cristina si Alin, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/25_DSC01202.JPG

Este destul de greu sa exprimi in cateva randuri tot ceea ce reprezinta echipa APERA Canada. In primul rand un ajutor nepretuit in acest proces de emigrare (care nu este deloc unul usor), apoi un suport moral de care este foarte mare nevoie in acest timp, si nu in ultimul rand un prieten adevarat care te ajuta sa treci peste toate probleme aparute in incercarea de a face acest pas imens care iti schimba total viata. Datorita lor (Remus si Cosmina) am reusit sa aducem acest vis la stadiul de realitate, la fel ca prietenii nostri care ne asteapta in Canada. Fara ajutorul echipei APERA Canada nu am fi reusit sa trecem cu bine interviul, in 28 februarie. Datorita lor am avut o evaluare reala a sanselor, toate informatiile necesare pentru a reusi, pregatirea pentru interviu si suntem siguri ca vom avea sprijinul lor si in continuare pentru celelalte demersuri pana la plecarea noastra, iar pe urma pentru stabilirea noastra in Canada. Toate acestea cu un profesionalism deosebit.
Le multumim din tot sufletul pentru ajutorul acordat si pe cei care vor sa faca acest pas ii sfatuim sa apeleze la APERA Canda cu cea mai mare incredere.

Cristina si Alin Tongea, 09.03.2007


Tongea Cristina si Alin, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/26_botez_Ioana_136.jpg

Am aflat de firma Apera Canada de la o colega de serviciu care a reusit sa treaca cu succes de temutul interviu, in vederea obtinerii vizei pentru Canada. Colega mea, Gabriela Cazan, ne-a vorbit atat de frumos despre aceasta firma incat ne-a convins sa apelam si noi la serviciile acesteia chiar daca a presupus din partea noastra un efort suplimentar, avand in vedere ca noi suntem din Timisoara.
Inca de la inceputul colaborarii noastre am fost tratati cu profesionalism si seriozitate, fapt ce ne-a intarit convingerea ca am facut alegerea corecta. Materialele foarte bine documentate si sustinerea psihica din partea consilierilor firmei au facut sa trecem cu succes de interviu, astfel deschizandu-se pentru noi drumul spre o alta lume. Un aspect deosebit de important al colaborarii noastre este faptul ca am obtinut foarte repede invitatia la interviu, in aproximativ 4 luni, ceea ce dovedeste ca dosarul nostru a fost riguros si atent alcatuit.

Ne bucuram ca am avut sansa acestei colaborari minunate si ne dorim sa-i intalnim si in Canada!

O seara frumoasa,
Fam. Boanches


Boanches Monica si Valentin Dan, Timisoara

Pe aceasta cale,doresc sa multumesc societatii Apera Canada pentru serviciile de inalta calitate pe care le ofera,cat si pentru deschiderea pe care a demonstrat ca o are,in special in ceea ce priveste clientul si dorintele acestuia.Nu in ultimul rand,doresc sa multumesc stafului societatii Apera Canada,Tapalaga Remus, pentru inaltul profesionalism de care a dat dovada, in solutionarea prompta a tuturor problemelor aparute pe parcursul derularii procesului de emigrare.
Cu respect si consideratie,Milas Constantin


fam. Milas - Montreal, economist
/client_pictures/img_testimonials/28_DSCI0017.JPG

Tin sa multumesc pe aceasta cale firmei Apera Canada si in special lui Remus Tapalaga, care a avut o atitudine profesionista, plina de meticulozitate in derularea procesului de obtinere a vizei de rezidenta permanenta in Canada pentru mine.
Sunteti tari, zau fara nici o exagerare !
cu drag,
Oana Flamand


Oana Flamand, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/29_DSCI0003.JPG

Multumiri echipei Apera Canada pentru buna colaborare cu agentia de turism PERFECT TOUR in vanzarea de bilete avion cu destinatia CANADA.
Ana Maria Ciurus - agent ticketing


Ciurus Ana, Perfect Tour

Multumim firmei Apera Canada pentru ajutorul acordat in procesul de emigrare, Intr-adevar o echipa profesionista, foarte bine pusa la punct cu informatii diverse cu privire la emigrarea in Canada.
Adi si Dana
Montreal, 26.03.2007


Podoaba Daniela si Adrian, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/31_DSCI0015.JPG

Multumiri firmei Apera Canada pentru ajutorul acordat pe tot parcursul procesului de emigrare si totodata de profesionalismul de care au dat dovada.
Melinda si Rares Popa
11 aprilie 2007


Popa Rares si Popa Melinda, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/32_DSCI0010.JPG

" Profesionalism, dinamism si implicare, asa am caracteriza noi, eu si fetita mea, echipa APERA CANADA, Remus si Anca Cosmina. Pentru noi, au insemnat penita care a scris inceputul unui vis. Acela de a fi alaturi de o parte a familiei mele, plecata inainte in Canada tot cu ajutorul lor.
Dificultatile au fost multe, neasteptate, dar sprijinul tehnic si mai ales moral al lor, perseverenta si rabdarea cu care ne-au inconjurat, au facut ca totul sa sa se realizeze. Le multumim frumos, vrem sa-i asiguram de aprecierea si prietenia noastra.
Rodica si Mara Muntenus

Sarbatori Fericite!!!!!!!!!!
Cu drag, Rodica
07.04.2007, Nogara Verona


Muntenus Rodica si Mara, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/33_DCFC0014.JPG

Multumiri firmei APERA CANADA  pentru sprijinul acordat in vederea atingerii visului de a deveni Canadieni !

cu stima,
fam. Serban
Montreal, 09.05.2007


Serban Sorin si Adina, Montreal

Buna ziua!
Sunt Cecilia Maria Clapa si as dori sa va recomand cu
ardoare Apera Canada, nu doar din prisma calitatii
mele de client recent, dar si din ratiunea serviciilor
de o calitate exceptionala pe care le furnizeaza
tuturor celor care le pasesc pragul, fara nici un fel
de discriminare sau avantaje!
Inca imi amintesc prima mea vizita la sediul firmei,
eram dezorientata, fara nici un fel de siguranta si
fara a sti ce sa fac cu viitorul meu, eu tocmai
intorcandu-ma din Statele Unite, dupa o sedere de 2
ani!
Departe de a incerca sa imi "vanda" produsele firmei,
consultantii mi-au oferit o gama larga de variante,
optiuni, idei, dar si pareri personale!
Nu as putea afirma cu tarie ca eram convinsa ca vreau
sa emigrez in Canada, insa suportul lor neconditionat,
si nu exagerez deloc, m-a facut sa ma simt "acasa",
stiind ca ma vor ajuta in orica moment as fi avut
nevoie!
Si chiar asa a si fost: am avut un dosar, as zice eu,
bine intemeiat si sper ca norocul sa imi surada si la
ambasada. Dar sunt convinsa ca, avand o atat de
renumita faima pentru rigurozitatea si seriozitatea de
care au dat dovada in trecut, nu vor exista
probleme!!!
Pe de alta parte, as putea sa le dau o nota de 10* si
daca as realiza o comparatie cu celelalte firme
clujene la care am apelat, care nu au uitat ca inca
traim in Romania si nu e nevoie sa oferi servicii de
calitate, concultanta neconditionata, dar si spirijin
moral, in schimbul banilor furnizati lor!!! Trist, dar
adevarat!
Ca sa nu dezvolt un intreg roman, ca si o concluzie,
apelati la serviciile lor, chiar ca si curiozitate, o
sa va convingeti ca nu am batut campii in randurile de
mai sus!
Bafta in toate, Cecilia!
10.07.2007


Clapa Cecilia Maria, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/35_DSCF0354.JPG

APERA a insemnat pentru noi speranta si totodata poarta spre ceva mai bun. Nu a fost usor, dar credem ca ar fi fost mult mai greu daca nu intalneam in calea noastra firma APERA. Intr-un demers de o asemenea amploare nu te poti baza doar pe sansa, trebuie multa munca, informare, perseverenta. Norocul nostru s-a numit APERA, unde am gasit profesionalismul si seriozitatea de care aveam nevoie. Ceea ce va dorim tuturor.

Mii de multumiri,

Eliza, Eli si Cristi LAZAR
20 iulie 2007


Cristian Lazar si familia, Calgary

Va multumesc pt promtitudinea de care dati dovada in cazul meu.Mai am putin si ajung in Canada mult visata langa sotul meu.Multumesc intregii echipe de la SC APERA. Cluj Napoca.
27 iulie 2007
Saskatchewan - Regina


Oltean Corina Catalina, Regina - SK
/client_pictures/img_testimonials/37_DSCI0020.JPG

Inca din prima zi, cand am mers sa ma informez
despre emigrare, am primit informatiile necesare
gratuit, in timp ce la alte firme de profil mi se
cerea sa platesc o taxa inainte pentru acelasi gen de
informatii.

Pe toata durata procesului de obtinere a vizei am
beneficiat de sprijin din partea acestora ( pregatirea
dosarului, pregatirea pt. interviu si pregatirea pt.
stabilirea in Canada ).

Astfel ma declar foarte multumit de serviciile
oferite de firma Apera.
07 august 2007


Calaban Sebastian, MONTREAL QUEBEC
/client_pictures/img_testimonials/38_1.JPG

Când prieteni plecati recent în Canada ne-au recomandat firma Apera am fost la început puţin sceptici, ca tot omul obişnuit cu calitatea îndoielnică şi costul de cele mai multe ori nejustificat al serviciilor de consiliere din România. Am intrat pentru prima oară în biroul domnului Tăpălagă pe la jumătatea lui aprilie 2007, iar decizia de a colabora cu dumnealui pe care am luat-o la acea primă întrevedere a fost - cred eu – una dintre cele mai inteligente mişcari pe care le puteam face pentru a ne asigura viitorul pe care ni-l dorim.

Daca as vorbi aici numai despre profesionalismul şi rapiditatea cu care a fost demarat dosarul nostru, despre grija pentru detaliu care a făcut ca în 6 luni să fim în faza de trimitere a dosarului de viză la Ambasada Canadei, despre preţul perfect rezonabil al onorariului în raport cu calitatea serviciului, poate că ar fi suficient ca să vă convingem. Totuşi, cele enumerate mai sus nu descriu într-un limbaj viu experienta colaborării cu Apera, pentru că Apera înseamnă în primul rând un om pe care am ajuns să-l apreciem mult, Remus Tăpălagă.

Remus este, pe lângă un excelent profesionist, un om caruia îi place munca pe care o face şi care pune umărul cu mult entuziasm, dar şi cu o doză sănătoasă de realism, la realizarea visului fiecăruia dintre clienţii săi. Faptul că el a bătut deja cu succes această potecă pe care ne aventurăm să păşim şi noi acum conferă o greutate în plus sfaturilor şi sugestiilor sale, iar spiritul său deschis şi energic valorează de multe ori mai mult decât orice încurajare.

Privind acum retrospectiv ultimele 6 luni, ni se pare firesc să recunoaştem că mult din atitudinea energică pe care noi am adoptat-o în privinţa emigrării în Canada se datorează discuţiilor amicale pe teme serioase purtate în acest răstimp în biroul Apera. Suntem siguri că până în momentul în care avionul nostru va decola spre „Ţara Făgăduită”, şi chiar şi după aceea, sfatul lui Remus va valora la fel de mult şi va fi la fel de util, lucru pentru care nu putem decât să-i mulţumim.

Flaviu şi Mihaela Ilovan,

7 noiembrie 2007


Ilovan Mihaela si Flaviu, Toronto, 12 noiembrie 2007
/client_pictures/img_testimonials/39_IMG_1643.JPG

buna ziua ! am ajuns cu bine in Montreal, zborul a fost super obositor dar in rest totul a fost ok.am intrat direct la noi in apartament, e o zona ft.frumoasa, linistita, avem statie de autobuz aproape, supermarket langa noi, scoala, deocamdata e bine. tocmai ne-au sosit si cardurile de asigurari sociale, ne-am deschis cont la banca, am cumparat masina si asteptam urmatorul rendez-vous la biroul de emigrari in data de 24.ian.2008.abia asteptam sa incepem cursurile de francizare, iar fiica noastra scoala.iar cu ocazia sarbatorilor va dorim numai bine, sanatate si multumim inca o data pt.ajutorul acordat.
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!!! Fam.TOLAS

28.12.2007


fam. Tolas, Montreal Laval
/client_pictures/img_testimonials/40_DSC03216.JPG

Vrem sa multumim pe aceasta cale d-lui REMUS TAPALAGA pentru tot ajutorul si sfaturile de care am avut parte in tot acest procedeu de emigrare . Santem o familie tanara cu un copil si prin firma APERA speram la o viata mai buna si o inalta educatie pentru fetita noastra . Cu respect fam. ROMAN
20 august 2008


Roman Roman Vasile si Mihaela, Toronto - Ontario

Multimim din suflet firmei Apera. Daca vrei sa ai parte de profesionalism in intocmirea documentelor, daca vrei sa-ti ocupi timpul cu pregatirea ta pentru limba sau de orie alte probleme si in acelasi timp sa stai linistit ca toate documentele pentru ambasada sunt intocmite corect si complet... atunci nu ezita si lasa-i pe profesionisti sa se ocupe de acest lucru. Noi asa am facut si ne felicitam in fiecare zi pentru alegerea facuta. Datorita acestui lucru am putut sa ne ocupam de invatarea limbii franceze, ca aplicant principal ... nu facusem in scoala nici macar 1 secunda de franceza, asa am reusit sa-mi folosesc timpul pentru studiu si am reusit sa ajung in 6 luni dupa cum am fost indrumat de domnul Remus Tapalaga sa obtin nivelul B1 la testarea TEFAQ si sa fim scutiti de interviu.... un mare stres pentru toti cei care doresc sa emigreze in Canada. Asteptam cu nerabdare pasii urmatori si avem convingerea ca vom fi indrumati la fel de profesional
pentru ca visul nostru sa devina realitate.
Cu respect si consideratie pentru domnul Remus Tapalaga.
Corina si Corneliu TARADACIUC
28.08.2008


TARADACIUC CORNELIU, TARADACIUC CORINA LILIANA, Toronto

In primul rand firma voastra ofera niste servicii excelente, de la prima intalnire: ne-ati prezentat exact cum e situatia, apoi care ne sunt sansele reale de emigrare. Apoi, de cate ori a intervenit cate ceva ne-ati anuntat din timp si vice-versa, de cate ori aveam noi nevoie de cate un sfat (intrebari, nelamuriri) privind procesul de emigrare am putut apela linistiti la voi.

Au mai fost si unele mici "obsacole" (din cauza birocratiei, cred eu) insa tot cu sprijinul vostru (al tau si al Cosminei) le-am depasit cu bine ...si am aterizat la Montreal in decembrie 2006. In tot timpul asta NU a existat o data sa apelam la voi si sa nu putem discuta sau sa ne intalnim ! NICIODATA ! Si intotdeauna ne-ati indrumat cum trebuie !

Dupa aproape 2 ani de Canada, pot spune ca intr-adevar ne-am schimbat viata in mai bine !
Cum au mai spus si altii, emigrarea si imigrarea sunt 2 procese separate, deloc usoare, mai apar si obstacole pe parcurs, insa intalnind oameni (in adevaratul sens al cuvantului!) ca voi, le suporti mai usor si ajungi cu bine la capat ! Acum, daca ma uit in urma, in toamna lui 2004 cand am apelat la serviciile Apera pentru prima data si urmarind tot parcursul, as face-o din nou fara nici un regret dar NUMAI cu firma voastra! ... meritul este al vostru si va multumim pentru asta ! Sunteti niste oameni super, super cumsecade: jos palaria! Am sa recomand din tot sufletul serviciile Apera, pentru ca o meritati! Sa aveti numai bafta si succese mai departe in tot ceea ce faceti !
Sper sa ne intalnim curand si sa pastram legatura !

Cu mult drag,

Gabri si Florin

Montreal, 29.08.2008


Gabriela Cazan si Florin, Montreal Quebec
/client_pictures/img_testimonials/43_College Bridge,Saskatoon,Nov 2007.JPG

Salutari din Saskatoon, Sk, Canada.Suntem o familie tanara care a emigrat in Canada acum cativa ani prin intermediul firmei Apera din Cluj Napoca.Apelarea la serviciile acestei companii,specializata in emigrari,a fost o decizie esentiala si s-a dovedit a fi cea mai buna alegere datorita profesionalismului si seriozitatii personalului sau.Tinem pe aceasta cale sa multumim in special D-lui Remus TAPALAGA a carui sprijin si daruire au fost de nepretuit iar procesul de emigrare a decurs fara probleme datorita in mare masura experientei sale in domeniu.Ca urmare a modului in care a decurs procesul de emigrare din Romania in Canada pentru noi,recomandam serviciile firmei Apera si va asteptam in Saskatchewan.Iuliu si Corina OLTEAN
30 august 2008


Iuliu si Corina, Saskatchewan
/client_pictures/img_testimonials/45_DSC02874.JPG

sper ca toti cei ce doresc sa porneasca in viata de la zero, Canada e singura tara in care se poate.Sfatuiesc pe toata lumea sa aiba incredere in firma Apera si sa porneasca spre o viata mai buna...

15  september 2008
Ontario, Canada


TRUTA GHEORGHE, TORONTO

Mii de multumiri domnului Remus Tapalaga si firmei Apera pentru sprijinul acordat familiilor noastre in obtinerea vizei pentru Canada. Pe toata durata procesului de emigrare el a dat dovada de seriozitate si profesionalism, si ne- asigurat un sentiment de siguranta si incredere. Va recomandam tuturor sa apelati cu incredere la serviciile oferite de firma Apera. Cu respect, Fam. Keresztes si Fam. Koncz, Montreal, 2008 noiembrie


FAM. KONCZ KINGA + ZOLTAN, MONTREAL, QC
/client_pictures/img_testimonials/47_domsa.jpg

Multumim firmei Apera pentru ca ne-a ajutat pentru conceperea dosarului de emigrare, pentru pregatirea interviului, a tuturor actelor, informatii complexe legate de Canada. Nu va pierdeti timpul cautand singuri si prin internet, va indicam cu tot dragul sa apelati la aceasta firma pentru a economisi timp si bani !
Va multumim pentru tot !
fam. Domsa


Domsa Lucia si Domsa Sabin, Montreal, Canada, 08.01.2009

La multi ani si mult succes in Noul An!
Cu aceasta ocazie vrem sa va multumim pentru tot ceea ce ati facut pentru noi in demersul emigrarii in Canada. Ati fost o firma serioasa care ne-a facilitat plecarea in Canada si ne-ati prezentat adevarata fata a Canadei. Sunteti bine documentati, informatiile date sunt reale, actuale si necesare pentru cel care emigreaza.
In concluzie, sunteti o firma care si-a realizat foarte bine si la timp indatoririle si ne-ati pretuit timpul nostru.
Cu respect, Fam. Bruma Cristinel si Catalina
10 ian 2009, Edmonton


Bruma Catalina si Cristinel, Edmonton-Alberta

Buna Ziua,

Am dori sa recomandam tuturor firma Apera, care intr-adevar ne-a ajutat sa trecem peste toate obstacolele si sa ajungem in Canada, tara visurilor!!!
Multumim din tot sufletul nostru dl. Remus pentru TOT , si Va Uram un An Nou Fericit si La Multi Ani!!!
Cu mult drag Margit si Zoltan din Edmonton
12.01.2009


Parti Margit si Zoltan, Edmonton Canada
/client_pictures/img_testimonials/50_2009-02-19-47591.jpg

Multumesc domnului Remus Tapalaga pentru tot sprijinul acordat in procesul de obtinere a rezidentei mele definitive. Totodata ii multumesc de pe acum implicarii sale in procedura de sponsorizare a sotiei mele Cazac Iulia Sidonia.
19 februarie 2009 Toronto


Cazac Robert, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/51_hunyadi.JPG

Cand te hotarasti sa faci un pas mare in viata precum emigrare intr-o tara straina ai de trecut de multe obstacole, ai avea nevoie de ajutor, sprijin moral, sfaturi profesionale si nu numai. Toate acestea am gasit apeland la firma Apera, si pana in momentul de fata totul decurge conform planului si prognozei celor de la Apera.
Pana acum am primit de la domnul Remus Tapalaga mai mult decat a promis de la inceput, si suntem foarte recunoscatori pentru tot ce a facut pentru noi.
Cluj-Napoca, 21.02.2009
Ildi si Laszlo


Hunyadi Laszlo & Ildi, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/52_conf rez Brad Iulia.jpg

deci... as spune asa:

"Profesionalism, seriozitate, siguranta... sunt baza colaborarii cu firma Apera pentru obtinerea vizei de emigrare in Canada.
Acest proces poate parea lung si anevoios, insa Apera este un imens ajutor, de la primi pasi si chiar pana... la decolare :). Tot ce trebuie sa faci este sa te incarci cu putina rabdare si sa urmaresti indeaproape "ghidul" si sfaturile oferite.
Reusita este garantata! Daca esti hotarat sa incepi o viata noua... Incepe cu Apera!"

:) poate exprimarea e putin comerciala, dar sa stiti ca tot ce-am spus e foarte sincer.

Toate cele bune,
iulia
26.03.2009


Brad Iuliana, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/53_Popan Mihai.JPG

Dorim sa multumim firmei Apera Canada pentru tot sprijinul acordat pe parcursul procesului de emigrare,pentru profesionalismul de care a dat dovada si pentru suportul moral pe care ni l-a oferit in momentele grele.
Daca ar fi sa o luam de la capat, e clar ca Apera e firma la care am apela fara nici o ezitare.
Va multumim din suflet !
Succes in continuare !
Mihai si Cecilia
11 iunie 2009


Popan Mihai si Cecilia, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/54_HPIM0529.JPG

Mii de multumiri domnului Remus Tapalaga, fara de care nu am fi ajuns atat de aproape de visul nostru. Profesionalismul si siguranta de care da dovada fac din colaborare o reusita sigura. Recomandam cu multa caldura firma APERA tuturor celor care doresc sa inceapa o viata noua in Canada. Familia Balazs (Attila, Timea & Valeria)
15 iunie 2009


Balazs Valeria si Attila, Toronto ( Ontario )
/client_pictures/img_testimonials/55_2009-07-30-35709.jpg

Iti multumim din toata inima pentru sprijinul acordat noua.Te rog cand vii in TORONTO sa ma suni sa ne intalnim.Ne simtim foarte bine si ne-am acomodat foarte repede toti si legaturile la avion au fost perfecte si zborul de asemenea.CU MULT RESPECT VASILE SI MARIUS.
Toronto, 07.09.2009


Maties Vasile si Maties Marius, Toronto, Ontario
/client_pictures/img_testimonials/57_2009-08-04-64209.jpg

Domnule Tapalaga,

Ne bucuram sa ne alaturam celor pe care firma dumneavoastra - APERA - i-a consiliat cu succes in depasirea tuturor obstacolelor ivite in cadrul procesului de emigrare.
Suntem fericiti ca am ales sa ne indrumati in acest proces si va multumim pentru profesionalismul si seriozitatea de care ati dat dovada.
Imi permit sa citez ce ne-ati scris in momentul aflarii rezultatului interviului nostru:
"Un client bine pregatit, serios si dornic de o schimbare va fi intotdeauna binevenit in Canada!"
Va suntem pe deplin recunoscatori pentru sfaturile bune care ni le-ati dat si cu siguranta fara indrumarile primite, dorinta noastra pentru schimbare nu era suficienta.

Cu respect,
Corina si Dorin Coacean
17 septembrie 2009


Coacean Corina si Dorin, Toronto ( Ontario )

Buna ziua, sunt Ileana Zagrean si am avut la d-voastra un dosar pt viza de turist pt canada. Va anunt ca mi sa aprobat viza pe 6 luni fara a merge la interviu.
Va multumesc mult.
06.10.2009


Zagrean Ileana, Viza Turistica
/client_pictures/img_testimonials/59_2009-11-11-37273.jpg

Totul a inceput de la un fluturas gasit in usa in decembrie 2007. Proaspat intoarsa din SUA dupa o perioada de 3 ani, acel fluturas "Emigrati in Canada" a fost asa zisul cadou de bun venit. Am lasat sa treaca cateva luni sa ma reobisnuiesc cu Romania, dupa care in octombrie 2008 m-am hotarat sa-l contactez pe domnul Tapalaga sa vad care -mi sunt sansele de emigrare. Ceea ce mi-a placut mie personal cel mai mult a fost seriozitatea si mai ales sinceritatea domnului Tapalaga Remus, mi-a prezentat exact care sunt sansele mele de emigrare si care sunt pasii de urmat. Total diferit de bunul stil romanesc in care toti se prezinta ca fiind cei mai buni in domeniu incercand sa te convinga sa apelezi la serviciile lor, la Apera am intalnit pe langa profesionalism si mult realism . Stiam clar ca nu am cel mai bun dosar si fara ajutor profesional nu am nici o sansa. Am fost foarte multumita de serviciile de consiliere, de felul in care domnul Tapalaga Remus a stiut cum sa foloseasca fiecare element din dosarul meu in asa fel incat sa fie in favoarea mea, si astfel dupa un an am viza in pasaport. Recomand Apera tuturor celor care vor sa fie siguri ca vor avea un dosar corect intocmit, pentru toti cei care au nevoie de ajutor, ma refer la trimiterea documentelor pentru ambasada, interviu, precum si ajutor dupa obtinerea vizei(gasirea unei chirii, oameni de contact etc), pe scurt tuturor celor care doresc sa emigreze in Canada.
Multumesc mult,
05 noiembrie 2009 Vancouver


Danicico Diana Eva, Vancouver
/client_pictures/img_testimonials/60_CRP DAN MARIA.jpg

Pentru ca am fost super multumita de colaborarea cu firma Apera, in special cu D-l Remus Tapalaga , un om extraordinar, deschis, comunicativ, inteligent, disponibil sa va  raspunda la orice intrebare, la orice ora din zi , recomand cu multa caldura tuturor celor care vor sa emigreze in Canada firma Apera.
 
Datorita operativitatii D-lui  Tapalaga am ajuns in Canada mai  repede decat am sperat.
 
Mii de multumiri!!!
 
Maria Dan
13.01.2010


DAN Maria, Toronto ( Ontario )

Dupa cum spune un vechi proverb romanesc "dai un ban dar stai in fata", dar depinde si cui dai banul? Noi am avut noroc, colaborand cu firma Apera, deoarece nu i-au interesat doar sa-si ia banii si restul ramane de vazut ci efectiv sau implicat pana la cel mai mic detaliu in pregatirea dosarului pt. obtinere vizei canadiene. Am platit taxa pt. procesarea dosarului si in 9 luni de zile am avut vizele in pasaport. Aceasta taxa a fost fixa, nu a avut alte comisioane ascunse sau chestii de genul acesta, cum am mai avut ocazia sa mai auzim de la alte cunostinte. Pe langa pregatirea dosarului firma Apera ne-a pregatit si pt. interviu un lucru foarte important care a determinat sa trecem interviul la prima incercare. Pt. noi echipa Apera a dat dovada de profesionalism, punctualitate si implicare. Acesta impecabila colaborare a facut posibila implinirea visului de a ajunge in Canada mai repede decat ne-am asteptat. MULTUMIM inca odata echipei APERA, sunteti niste oameni deosebiti !

Monica & Florin Barbur Feb.06, 2010, Toronto,Ontario


Barbur Monica si Florin, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/62_P1050040.JPG

Multumim firmei APERA din Cluj pentru serviciile sale.Multumim pentru profesionalismul , increderea si seriozitatea de care au dat dovada in solutionarea dosarelor noastre, si in special d-lui Remus Tapalaga pentru directa implicare.

Salutari din Vancouer Anca si Dan
2010.03.29


Barburas Ancuta si Dan, Vancouver
/client_pictures/img_testimonials/63_2010-04-26-40714.jpg

Multumiri firmei Apera pentru tot sprijinul acordat in obtinerea vizei de rezidenta permanenta in CANADA !
Vlad
26 aprilie 2010
Toronto


Vlad Stefan Persa, Toronto ( Ontario )
/client_pictures/img_testimonials/64_2010-05-14-40543.jpg

Despre colaborarea mea cu echipa Apera Canada, in special cu domnul Remus Tapalaga, pot sa spun ca a fost un succes. Incepand cu alcatuirea dosarului cu actele necesare, interviul, programarea la analizele medicale...pana la obtinerea vizei.
Va multumesc pentru sprijinul acordat !!

Cimpeanu Andrei
04.05.2010


Cimpeanu Andrei, Vancouver
/client_pictures/img_testimonials/65_poza Traian si viza.jpg

07.05.2010


Felecan Andra si Traian, Montreal QC
/client_pictures/img_testimonials/66_2010-05-10-42487.jpg

Buna ziua ! va multumesc inca o data pentru ajutorul si sprijinul acordat si sa ne vedem cu bine in Canada.
Pot sa spun ca serviciile ce le ofera firma Apera Canada sunt de calitate si profesionale. Sincer mi-a facut placere sa cunosc si sa lucrez cu domnul Tapalaga Remus, este un om de incredere si fara ajutorul lui nu reuseam sa obtin viza.

Merita incercat.

Cu respect ,

Lukacs Endre

Ottawa
10.05.2010


Lukacs Endre, Ottawa
/client_pictures/img_testimonials/67_2010-05-12-35653.jpg

12.05.2010


Feldrihan Stefan, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/68_2010-05-10-59211.jpg

Multumesc lui Remus Tapalaga pentru sustinerea si seriozitatea de care a dat dovada. merci mult man !! Canada ruulleeesss !!
Alex Magheran
24 mai 2010


Magheran Sandu, Calgary Alberta

Cu aproape un an in urma ne-am decis, eu si prietena mea, sa ne incercam viitorul in alta tara.
Ne-am documentat pe internet in legatura cu Australia si Canada, dar toate informatiile pareau asa de complicate.
Intr-o zi am trecut pe langa biroul Apera ca sa cer mai multe detalii.
Dupa vreo 10 minute de discutii, mi se spune ca am sanse de 95% ca sa obtin viza si cand ma decid sa vin sa semnam contractul.
"Nu trebuie sa fac o evaluare preliminara?" intreb eu. La care imi raspunde: "Tocmai am facut-o."
Dupa cateva zile m-am decis sa semnez contractul si sa platesc prima rata.
De 4 zile suntem in Montréal.
Va multumim mult ! Stefan si Ilona
04.08.2010


Feldrihan Stefan , Montreal,QC

Buna ziua! Tin sa va multumesc pentru operativitatea si profesionalismul de care ati dat dovada in intermedierea obtinerii vizei turistice pentru Canada. E intr-adevar o performanta ca doar in 4 zile de la remiterea dosarului catre ambasada sa primesc acasa pasaportul cu viza. Mult succes in continuare!
A.M, 19 august 2010


Aciu Marius, Toronto

salut Remus !...incerc cat mai repede sa-mi gasesc de lucru si sa ma pot descurca tot mai bine, merci mult pt suportul acordat si pt sustinere,e fain aici,.i-ti mai scriu pe parcurs.Sandu
06 septembrie 2010


Sandu, Canada
/client_pictures/img_testimonials/72_DSC01961.JPG

Colaborarea pe care am avut-o cu firma Apera a fost una de succes. Am fost informat si ajutat sa trec prin tot procesul emigrarii cat mai usor. Apreciez dovada de profesionalism care s-a dat. Multumesc Dorin Pupeza, 20.10.2010


Pupeza Dorin, Edmonton

«Cu mii de multumiri pentru amabilitate si pentru operativitate in obtinerea vizelor turistice!»
Cazan Monica si Viorel
28.11.2010


Inca o data un beau merci si din partea noastra, Remus!
Gabi


CAZAN Monica si CAZAN Viorel, Quebec

In primul rind vreau sa ii multumesc firmei Apera pentru sprijinul acordat in urma cu doi ani procesului de emigrare in Canada mie si baiatului meu tot atunci cu sprijinul firmei Apera am reusit sa obtin si viza turistica pentru mama mea. Acuma am apelat din nou la serviciile firmei Apera dorind sa o aduc pe mama mea de Craciun in Canada si din nou am fost tratat cu aceiasi seriozitate de catre firma Apera reusind sa obtina cu brio viza multipla pe 5 ani. Pe aceasta cale doresc sa multumesc firmei Apera si nu in ultimul rand domnului Tapalaga Remus pentru serviciile acordate cu multa seriozitate si recomandand tuturor celor care doresc sa faca o schimbare majora in viata sa apeleze cu incredere la serviciile Apera. Eu doresc pe aceasta cale sa transmit Sarbatori Fericite domnului Tapalaga Remus si nu in ultimul rand tuturor Romanilor.

Cu mult drag, Vasile, Marius si Rozalia Maties.
22 Decembrie 2010 Toronto Ontario


Maties Rozalia, Toronto

Va doresc sarbatori fericite si un an nou fericit . si inca o data va multumesc foarte mult pentru ajutorul dumneavoastra , si sunt foarte bucuros sa fiu aici in Canada . viata mea sa schimbat cu totul si inaintez catre un viitor mai bun .

Cu respect .

Lukacs Endre
25.12.2010


Lukacs Endre, OTTAWA
/client_pictures/img_testimonials/76_13938_105306442820186_100000224921859_145773_683602_n.jpg

Multumesc firmei Apera, dar mai ales lui Remus Tapalaga pentru foarte buna colaborare pe care am avut-o de la finele lui 2009 cand am semnat contractul si pana acum cand deja am primit invitatia la viza si deci, se apropie mult asteptata zi a plecarii in Vancouver. (It's a matter of weeks!)
E important sa stii sa lucrezi cu oameni din diferite medii de viata, veniti din diferite domenii de munca si sa ai intelepciunea si realismul cuvenit de a le da 99% sanse de emigrare. Pentru ca apoi, intreaga viata, planurile toate, visele oamenilor aia, si asa mai departe, se contureaza tinand cont de siguranta data de Remus Tapalaga.
Si-n plus, am exclus stressul inutil: nu mai trebuia sa ma intreb de o mie de ori daca am completat totul corect, daca mai trebuia sa trimit ceva, daca a ajuns la destinatie actul sau nu, si asa mai departe.
Mai mult de atat, vorbind cu alte cunostinte care se pregatesc sa plece, unii pe cont propriu, altii cu ajutorul altor firme, am putut compara tarifele. Discutand cu niste cunostinte si cu o prietena care pleaca cu sotul si cei 2 copii, am observat ca tarifele si serviciile de la Apera sunt infinit mai bune fata de Alo Canada, spre exemplu. Cu 2 zile in urma am aflat ca prietena asta a renuntat la serviciile alora, dupa ce a pierdut o gramada de bani. Dar ar fi pierdut si mai multi, e drept. Era mereu nervoasa ca nu stie ce se petrece cu actele, ajung nu ajung, nici o dovada, macar prin mail, ca au ajuns cu bine la Vienna, etc.. nu pricep de ce atata stress.
De asemenea, indrumarea pt un interviu reusit si siguranta oferita de-a lungul timpului, m-au facut sa realizez ca am facut o alegere foarte buna. Macar acum, cand fac ceva atat de important, crucial, hotarator pentru viitorul meu!
Daca ar fi sa o iau de la capat, as alege tot Apera. Defapt si pt parinti, gandind in avans, mi-am zis ca tot la Remus pot apela cand va fi vorba de viza de turist. Clar!

O sa mai scriu dupa ce aterizez si ma adaptez la noul fus-orar.
Numai bine iti doresc, tine-o tot asa!!
Cristina
08.02.2011


Boldianu Cristina, BC Vancouver

salut ...si noi tot la APERA am apelat si este o firma foarte serioasa. D-l Remus Tapalaga este un adevarat profesionist. De asemenea avem credite la 2 banci pe 25 de ani si nu am avut probleme la obtinerea vizei asa ca nu iti face probleme.
Bafta tuturor !!!!!!!...
postat in 2011 februarie


Taradaciuc C, Canada
/client_pictures/img_testimonials/78_1.jpg

Multumim din suflet firmei Apera Canada si in special d-lui Tapalaga Remus pt tot sprijinul acordat in procesul de emigrare si pentru sfaturile sincere. Am fost deosebit de plăcut surprinsi de profesionalismul d-lui Remus si ii multumim pt toata increderea acordata.

Alina si Zsolt

2011/02/18


Man Alina si Zsolt, Toronto Ontario

Cabinetul de Avocat Remus Tapalaga, continua munca inceputa de Apera, prin efortul comun al clientilor si a domnului Remus Tapalaga. Putem urma in continuare procedurile incepute conform indrumarilor domnului Tapalaga care ne va consilia ca si pana acum, astfel putem accede mai usor spre scopul nostru, emigrarea in Canada.

A deveni avocat este o mare realizare, un pas in fata spre mai bine!
Cu stima
Gnandt Artur
(un viitor canadian)
21.02.2011


Gnandt Artur, Romania

Am inceput colaborarea cu firma Apera in urma cu un an si doua luni,iar astazi suntem posesorii vizelor de Canada si in scurt timp vom ateriza in Toronto. Dupa completarea unui formular de eligibilitate oferit gratuit ( spre deosebire de alte firme), am inceput povestea, fara a avea nici o referinta, plin de neincredere si intrebari. In scurt timp toate acestea au fost risipite de domnul Remus Tapalaga.
Multumim acestuia pentru fructuoasa colaborare, pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada. II multumim in acelasi timp pentru construirea unui dosar perfect, laudat chiar si de ofiterul de emigrare cu care am sustinut interviul.
Multumim inca o data si le uram mult succes.
Fam Balan


familia Balan, 23 februarie 2011

CU AJUTORUL DVS, AM PRIMIT VIZA DE REZIDENTA! VA MULTUMESC! PROFESIONALISMUL DVS. A CONTAT ENORM. SUNT CONVINSA CA POT CONTA PE ASISTENTA DVS. SI PENTRU URMATORII PASI. SPER CA CEI CARE AU NEVOIE DE DVS. SA STIE UNDE VA POT GASI!
cu multumiri -ANCA OLTEAN, CLUJ NAPOCA


Oltean Ancuta, 24 februarie 2011
/client_pictures/img_testimonials/82_064.jpg

Multumesc firmei Apera, in special lui Remus pentru tot ajutorul oferit in procesul de obtinere a vizei pentru Canada. Am facut acest pas cu multa teama si indoiala, as putea spune ca mi s-a parut chiar imposibil la acel moment si chiar nu stiu cum as fi facut fata la toate fara cineva care sa ma ajute sa privesc inainte cu optimism si incredere ca totul va fi bine. Apreciez rabdarea care ai avut-o cu mine, disponibilitatea si buna dispozitie cu care m-ai intampinat de fiecare data, responsabilitatea si grija care le-ai aratat in pregatirea dosarului, curajul si entuziasmul pe care mi le-ai inspirat pentru a avea mai multa incredere in mine pentru a reusi la interviu si seriozitatea pe care ai aratat-o pana la final. M-ai scutit de toata grija si stresul pe care le-as fi indurat daca as fi facut totul singura.
Ceea ce iti doresc in continuare din partea mea e "Sa fi binecuvantat de Dumnezeu! "
Veturia


Cifor Veturia, Vancouver, 08 martie 2011
/client_pictures/img_testimonials/83_img958.jpg

D-l Remus!
Va multumesc de ajutorul acordat pt obtinerea vizei, cu asta ati facut un bine si pt Robi, pt ca el ma asteapta de mult timp.
Atasat va trimit scanat viza.

Cu multumiri
Kinga

31.05.2011


Cazac Kinga, Toronto Ontario

Momentul in care sa putem si noi posta aici il asteptam de cand am venit la tine si am depus dosarul :). Vizitasem site-ul si visam sa reusim si noi ca toti cei care postasera . Ei bine, uite ca am reusit cu ajutorul tau. Multumim inca o data!!

Un weekend minunat iti dorim
David, Alexandrina si Nicu Bunghez
24.06.2011


Bunghez Alexandrina si Nicolae, Toronto Ontario, 24.06.2011

Exista vise pe care le realizezi pe propriile forte si unele pentru a caror realizare ai nevoie de sfaturi, sprijin si indrumare. Pentru un astfel de vis, acela de a darui un viitor mai bun familiei noastre, ne-am pus toata increderea in serviciile oferite de Cabinet de Avocat - Remus Tapalaga si din tot sufletul multumim pentru interesul, promptitudinea si sprijinul acordat din prima clipa si pana la final. Am reusit impreuna!!!
Iar pe data de 4 august anul acesta, vom gusta din plin un nou inceput in Toronto, inceput de care nu am fi avut parte fara sprijinul si incurajarile unui adevarat prieten - Remus Tapalaga.

Multumim!!!!! Mult succes in continuare!!

David, Lidia si Nicu Bunghez
Cluj- Napoca 27.06.2011


Bunghez Lidia, Nicu, David, Toronto Ontario

"Pe Remus l-am cunoscut printr-un amic de-al nostru, care avea planuri mari...si anume sa emigreze in Canada. Si am ajuns la el oarecum nesiguri in sansele noastre si curiosi sa aflam cum e persoana care ne va ghida pasii in procesul de emigrare.Iar dupa o ora de discutii ne-a lasat impresia unei persoane profesionista, transante si directe. Si timp de un an si jumatate aceasta impreise s-a confirmat in absolut toate etapele procesului nostru de emigrare. Si e atat de bine sa stii ca unul dintre cele mai mari proiecte legate de viitorul tau este pe maini atat de bune. Iti multumim Remus pentru toata rabdarea, profesionalismul, sfaturile si incurajarile tale. Ai facut ca acest proces de obtinere al vizei, care acum e incheiat, sa fie mai usor, mai limpede si mai putin incalcit decat parea la inceput. Mult succes si in continuare! Cu prietenie, Mihai si Dana Constantinescu"
30.06.2011 Cluj-Napoca


Constantinescu Dana si Mihai, 30 iunie 2011
/client_pictures/img_testimonials/87_generic document.jpg

Sunt foarte fericita ca in sfarsit mi-am vazut viza in mana...ii un lucru incredibil...a meritat...iti multumesc din suflet ca datorita profesionalismului tau a iesit totul bine...
Cu mare drag, o sa recomand cu incredere biroul tau persoanelor interesate sa emigreze pentru ca stiu ca o sa aiba de a face cu un profesionist si pana la urma cu un prieten bun...inca o data iti multumesc o tona!!! :P
Am vorbit si cu Vasile Maties si mi-a zis ca o sa ma ajute cu mare drag cu tot ce o sa poata el, pare foarte de treaba....si...mi-a zis ca esti un om deosebit si ca i-ai fost de mare ajutor....si... eu sunt deacord cu el. ;)
Nu imi plac mailurile astea de ultima colaborare...de aceea iti zic ca ne auzim curand si daca o sa fie necesar sa ne ajuti sa continuam procedura pentru Simi.
Te pup si imbratisez cu mare drag (prieteneste)
Iuliana Hantig
17 iulie 2011


Hantig Iuliana, 17 iulie 2011
/client_pictures/img_testimonials/88_2013-11-14 MM noiembrie web reduceri.jpg

Buna,
Vroiam sa va anunt ca am primit viza pt Canada!!!
Va multumesc ffffff mult pentru ajutor!!!
Multe multumiri,

Abel Coste
19 iulie 2011


Abel Coste, Toronto-19 iulie 2011
/client_pictures/img_testimonials/89_cpr Marius.jpg

Multumiri domnului avocat Remus Tapalaga pentru ajutorul acordat in vederea obtinerii vizelor de rezidenta permanenta in Canada.
Marius si Stefania


Turian Marius si Turian Stefania, 04 august 2011
/client_pictures/img_testimonials/90_091008_150442.jpg

dl av. Remus Tapalaga ne-a oferit cu profesionalism posibilitatea de a ne implini visul. Va multumim ! Dora & Tudor


Chibacu Tudor si Cruceru Dora, 04 august 2011

salut ...si noi tot la d-l av.Remus Tapalaga am apelat si este o persoana foarte serioasa. D-l Remus Tapalaga este un adevarat profesionist. De asemenea avem credite la 2 banci pe 25 de ani si nu am avut probleme la obtinerea vizei.
Bafta tuturor !!!!!!!...

29 august 2011


fam. Taradaciuc, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/92_viza.JPG

Vreau sa incep prin a va multumi pentru colaborare si ajutorul pe care mi l-ati oferit. Dosarul a fost foarte bine realizat astfel incat nu am mai fost chemat la interviu, cand am ajuns la ambasada nu a mai trebuit sa aduc vreun act aditional sau alte completari deoarece dosarul era complet facut, in schimb foarte multe persoane au fost chemate in alte zile pentru a-si completa dosarul, lucru foarte incomod daca nu locuiesti in Bucuresti. Sfatul meu pentru cei care aplica pentru viza este sa aiba incredere in Dumnezeu si eu ii multumesc.
Va multumesc pentru colaborare si am sa va recomand tuturor care intentioneaza sa obtina viza pentru Canada!


Vislovschi Mihai, 09 septembrie 2011
/client_pictures/img_testimonials/93_POZA CU VIZA IN OFFICE.JPG

Buna ziua!
Tin sa va multumesc pentru sprijinul acordat in vederea obtinerii vizei, pentru sfaturile si cuvintele de incurajari, fara de care m-as fi descurcat mult mai greu.
Ajuns in Canada am realizat cat de mult a contat profesionalismul de care ati dat dovada pe tot parcursul procesului de emigrare.
Multumesc inca o data pt sprijinul acordat , si pe viitor contam de ajutor in reintregirea familiei !
08.11.2011


Tar Imola Tunde, Montreal, 08.11.2011
/client_pictures/img_testimonials/94_1.jpg

In aceasta luna (noiembrie 2011) urmeaza sa plecam spre un nou inceput, in Canada ! Decizia am luat-o in urma cu un an (20.10.2011), cand am inceput demersul procesului de emigrare apeland la serviciile d-lui avocat Tapalaga Remus.Urmand sfaturile acestuia fara abatere, totul a decurs foarte bine. Profesionalismul, seriozitatea si transparenta in relationare a dansului ne-au facut sa-l recomandam mai departe cu toata increderea.

Cu deosebita consideratie,
Fam Fat Zah - Baia Sprie,Maramures


Fat-Zah Loredana, 09.11.2011

Multumim din tot sufletul pentru ajutorul acordat. Sunt convinsa ca nu as fi reusit fara ajutorul d-voastra, as fi pierdut timpul cautind informatii, legalizind acte,
completind dosare si cu siguranta nu m-as fi gindit ca interviul e o treaba foarte serioasa .Faptul ca am apelat la d-voastra pentru demararea procesului de emigrare a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o si ma felicit pentru asta . Sunteti exact asa cum mi-a spus cineva din Toronto: serios , implicat, cu chef de munca, foarte bine informat , un om de cuvint si de incredere , un profesionist.
Multumim pentru buna si prompta colaborare pe am avut-o si pe care sper sa o mai avem. Multumim pentru implicarea totala in cazul nostru : nasterea bebelusului, aminarea interviului, acel dosar de convingere cind eram pe ultima 100 de metri si cind pot sa spun ca am intrat in panica.
Aceasta reusita v-o datoram d-voastra, va multumim inca o data.
Pina la plecare mai avem , deci cu siguranta ne mai auzim.
Sarbatori fericite!

Cu deosebita consideratie,
fam. Jurj ,Tatiana si Sorin , Timisoara


familia JURJ, Toronto, 20.12.2011

buna ziua! va anunt cu bucurie ca am primit pasaportul cu viza pentru canada valabila pana in iulie 2014 si sunt foarte fericit. va multumesc pentru ajutorul acordat in acest scop, fara de care nu as fi reusit, si am sa recomand tuturor cunoscutilor si doritorilor de a ajunge pe meleagurile canadiene sa apeleze la serviciile dumneavoastra!

inca odata va multumesc si va doresc SARBATOARI FRUMOASE!

CEZAR ALB, 25.12.2011


ALB CEZAR, TORONTO

Este destul de greu sa exprimi in cateva randuri tot ceea ce reprezinta Cab. De avocatura al d-lui Remus Tapalaga.
In primul rand un ajutor nepretuit in acest proces de emigrare (care nu este deloc unul usor), apoi un suport moral de care este foarte mare nevoie in acest timp, si nu in ultimul rand un prieten adevarat care te ajuta sa treci peste toate probleme aparute in incercarea de a face acest pas imens care iti schimba total viata. Datorita lui Remus am reusit sa aducem acest vis la stadiul de realitate, la fel ca prietenii nostrii care ne asteapta in Canada. Fara ajutorul lui nu am fi reusit sa trecem cu bine pasi care au trebuit urmati dar mai ales interviul. Datorita lui am avut o evaluare reala a sanselor, toate informatiile necesare pentru a reusi, pregatirea pentru interviu si suntem siguri ca vom avea sprijinul lui si in continuare pentru celelalte demersuri pana la plecarea , iar pe urma pentru stabilirea noastra in Canada. Toate acestea cu un profesionalism deosebit.
Iti multumim pentru sfaturile pe care ni le-ai dat si pentru tot sprijinul acordat in obtinerea vizei pentru Canada.

Fam Barsan Claudiu si Alina 10.01.2012


Barsan Alina si Claudiu, TORONTO

Salutari din Edmonton!!
Vrem sa iti spunem ca din 13 Ianuarie suntem cetateni canadieni . Suntem foarte bine si multumim inca odata pentru tot ajutorul tau. Te asteptam in Edmonton. Casi, Claudiu si fetele
30/01/2012


familia Marcu, Alberta
/client_pictures/img_testimonials/99_viza final Bazga Mihai (2).jpg

Din punctul meu de vedere a fost o colaborare extraordinara din punct de vedere profesional,un prieten adevarat din punct de vedere al relatiilor interumane si va fi si pe viitor.Atmosfera cordiala in discutiile avute cu el,direct,la subiect,foarte eficient,Discretie maxima.Persoana pe care iti doresti s-o ai aproape de tine si ca prieten,sincer si de incredere maxima.Foarte deschis explica si iti aduce la cunostinta toate aspectele problemei,cu subsraturile si obstacolele aferente.Asta am apreciat cel mai mult la el.Dispus sa faca orice sa te ajute in problemele tale.Un advarat prieten si o persoana speciala de care destul de rar mai intalnesti...cel putin in romania.Ma bubur ca am reusit sa-l cunosc si ca am apelat la serviciile lui.Vom tine legatura tot timpul.MERITA. Heads up!


Bazga Mihai, 17.02.2012

Stimate Domnule Avocat Remus T,
Vreau sa va anunt ca exact ce dvs mi-ati comunicat referitor la procesul de emigrare durata de la D2 este de 9 luni .Mi-au sosit formularele medicale sa stiti.
V-am recomandat la toti prietenii mei care doresc sa plece sa apeleze la dumneavoastra,ca sunteti o persoana deosebita.Si sunteti f bine pregatit din punct de vedere profesional si nu dati informatii eronate cum fac firmele in ghilimele de rigoare care se ocupa de procesarea actelor.Recomandarile o sa vina din partea Irinei Popescu.


Popescu Irinei, 15.03.2012

Vrem sa-ti multumim inca odata pentru tot sprijinul acordat si daca ajungi prin Toronto nu ezita sa ne cauti.
Ne-au felicitat si s-au mirat ca aveam deja lista cu bunurile importate facuta. Nu le-a venit sa creada ca am venit cu ea scrisa de acasa.
O sa mai tinem legatura.
Alina&Claudiu


Alina si Claudiu, Toronto, 30/03/2012

Buna ziua
Vroiam doar sa va anunt ca am primit viza.

Va multumesc pentru ajutor.

Denisa-Ioana Cretu


Cretu Denisa Ioana, 07.05.2012
/client_pictures/img_testimonials/103_viza 2012.jpg

Buna dl Remus,
Va trimit atasat viza. Va multumesc mult pentru ajutor.
Farca Carmen


Farca Carmen, 08.05.2012

Domnule Remus
Doresc sa va aducem multumiri eu si sotia mea, pentru sprijinul acordat in a obtine viza turistica pentru Canada.
Nu aveam garantia ca voi putea completa corect formularele pentru Ambasada inainte de a apela la serviciul d-voastra.
Cu ajutorul acordat de d-voastra, am primit viza in mai putin de doua saptamani de la trimiterea actelor si fara a primi nici macar un telefon de la Ambasada pentru eventuale lamuriri.
Va multumesc din tot sufletul si va doresc succes pe mai departe pentru a ajuta cat mai multe persoane.
Maties Ioan


Maties Ioan, 11.05.2012

Vrem sa-ti multumim inca o data pentru ajutor si pentru sfaturi.Tot procesul a decurs asa cum ai spus tu, toate consilierile au fost de folos si urmandu-le am trecut cu bine peste fiecare pas. MULTUMIM !!!

Artur si Csilla


Csilla si Artur, 05.06.2012
/client_pictures/img_testimonials/106_viza Suciu Emil.jpg

Stimate domnule avocat Tapalaga, Va multumesc mult pentru promptitudinea de care ati dat dovada si totodata de profesionalismul dvs in vederea obtinerii vizei turistice in Canada. Suntem foarte multumiti avand in vedere ca am primit viza in numai 5 zile.
Suciu Emil si Mariana


Suciu Emil, viza turistica, 08.06.2012
/client_pictures/img_testimonials/107_DSCN5191.JPG

Va multumim pentru sprijinul acordat in vederea obtinerii vizei turistice pentru Canada.
Szekelyhidi Sandor, Beatrix si Rachel.
14 iunie 2012


Szekelyhidi Rachel, visitor visa

Buna ziua,

Vroiam doar sa impartasesc si cu dumneavoastra vestea cea buna! Am primit un email aseara in care scria ca s-a aprobat viza mea de studii!!! Sunt foarte bucuroasa si va multumesc tare tare mult pentru ajutor si sprijin!

Orsolya Kertesz, 18.06.2012


Kertesz Orsolya, viza de studii

Prin prezenta, tin sa multumesc D-lui Av. Remus Tapalaga si intregii echipe, pentru sprijinul acordat in derularea procesului de obtinere a actelor necesare pentru emigrarea mea in Canada. Au dat dovada de tact si profesionalism, astfel reusind sa preintampine orice problema care ar fi pus in pericol obtinerea rezidentiatului .
Pe aceasta cale recomand celor interesati sa emigreze in Canada si sa apeleze cu toata increderea la serviciile acordate de echipa d-lui avocat Remus Tapalaga.
Va multumesc,
Bogdan P.
Burlington ON, 23.07.2012


Patrulescu Bogdan, Burlington
/client_pictures/img_testimonials/110_poza site.jpg

Buna Remus,
Eu am primit viza de studii cand am ajuns aici la aeroport, e valabila 4 ani, deci eu am rezolvat cu birocratia :) Szabi a primit si el o viza de vizitator,

Tinem legatura si ITI MULTUMIM FOARTE MULT pentru tot ajutorul! Iti suntem foarte recunoscatori!

O zi frumoasa,

Orsi si Szabi
Edmonton, 30.08.2012


Orsi si Szobi, Viza de studii

Astazi am primit pasaportul cu viza turistica pe 6 luni:), multumesc pentru indrumari si sfaturi!
cu stima, Costea Oana
17.09.2012


Costea Oana, viza turistica, 17.09.2012
/client_pictures/img_testimonials/112_eu...Eugen.jpg

Sunt foarte multumit de servicile oferite de cabinetul de avocat: perseverenta, atentie la fiecare detaliu de orice natura. Este de admirat cata rabdare poti sa ai sa tratezi fiecare caz in parte si desigur sa oferi si solutii costumizate. Banii oferiti s-au meritat pe deplin ba chiar mai mult decat atat. Daca ar fi fost macar 60% din romani la fel ca tine atunci immigrarea nu ar mai fi avut sens :). Daca vrea cineva vreo confirmare sa se convinga de servicille oferite de voi, atunci puteti sa le dati datele mele de contact.

Eugen Pop, 27/09/2012


Pop Eugen C-tin, BC, Vancouver 26/09/2012

Buna ziua domnule Remus Tapalaga,

Doresc sa va anunt ca am ajuns cu bine in Canada. Totul a decurs perfect.
Va multumim pentru ajutor , tinem legatura.
O zi frumoasa va dorim! Fam. Ceoca
Toronto, 02/10/2012


Ceoca Bianca, Toronto, 02/10/2012
/client_pictures/img_testimonials/114_poza  recomandare.jpg

Intr-adevar totul a decurs cum ai zis. Daca nu erai tu sa-mi spui ce si cum sa fac, in ce ordine si maiales ce sa pregatesc pentru interviu, sansele mele ar fi fost minime iar riscul si cheltuiala mult prea mari.
Felicitari pentru profesionalism, foarte buna documentare la zi cu toate noutatile si schimbarile din Quebec legate de emigrare, pentru sinceritate si stilul tau direct si eficient de abordare a clientilor de genul "scurt si la obiect".
Chiar au meritat din plin drumurile mele de acasa de la Timisoara pana la tine la Cluj.

Multumesc Remus ! Toata stima !

Radoie Panici, 30 ani, profesor de muzica, Timisoara


Panici Radoie, Montreal, 19.11.2012

Multumesc domnului Avocat Remus Tapalaga, pentru ajutorul acordat pe parcursul procesului de emigrare, precum si pentru promptitudine si profesionalism.
Recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa emigreze sa apelati la serviciile sale.
Cu respect
Horatiu


Horatiu, Toronto, ON, 07/12/2012

Multumin pentru sprijinul acordat , in obtinerea vizei pt Canada , suntem multumiti de serviciiile dumneavoastra.
Curta Ana, 25.02.2013


Curta Ana, Visitor visa

Buna ziua domnule avocat Tapalaga. Va multumesc pentru serviciile acordate in vederea obtinerii vizei turistice. Mult succes !
Cruceru Letitia
26.02.2013


Cruceru Letitia, Viza turistica
/client_pictures/img_testimonials/118_viza Canada 001.jpg

Stimate Dle Avocat,

Va multumesc de toata solicitudinea Dvs., promptitudinea cu care mi-ati intocmit dosarul de viza si profesionalismul de care ati dat dovada pe tot parcursul acestei actiuni comune a noastre. Sunt absolut convinsa ca procedati la fel cu toti clientii Dvs. Felicitari!
In ceea ce ma priveste voi apela la serviciile cabinetului Dvs., de avocatura ori de cate ori voi avea nevoie si va voi recomanda tuturor prietenilor sau cunostintelor mele.
Va doresc succes in continuare si o zi buna,
Maria Petrescu - membra UZPR
10.06.2013


Petrescu Maria, Visitor visa

Stimate domn avocat Remus Tapalaga, va multumesc pentru ajutorul acordat in vederea obtinerii permisului de munca in Canada, atat pentru mine cat si pentru familia mea. Ati fost cu adevarat un profesionist. Va recomand cu toata sinceritatea.
03.10.2013
M.E. Alberta


Moldovan Emil, Alberta

Doresc sa multumesc pe aceasta cale Cabinetului de Avocatura RT si domnului avocat Remus Tapalaga, pentru tot sprijinul acordat in vederea obtinerii vizei de emigrare in Canada. Sunteti cei mai buni !
18.10.2013


Costea Mirela, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/121_CSQ (3).jpg

Iata-ne ajunsi pe ultima suta de metrii a procesului de obtinere a rezidentei permanente canadiene, ocazie cu care avem obligatia de a-i aduce multumiri d-nului avocat Remus Tapalaga pentru promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul procedurii de emigrare, fiind mereu eficient si rapid in raspunsuri si mereu aproape cu sfaturi competente.
Il recomand ca pe un partener de incredere, fiindu-ne un real sprijin in toate fazele emigrarii.
20.10.2013
Fam. Rusu


Rusu Cristian Radu , Montreal
/client_pictures/img_testimonials/122_CSQ Rotoi (1).jpg

"Va multumim din suflet pentru sprijinul acordat in acest lung proces care ne-a deschis usile spre o noua viata. Cu toate ca drumul a fost lung, profesionalismul dumneavoastra a fost ca o ancora pentru noi. Ne-ati oferit mai mult decat ceea ce ne-ati promis la inceputul colaborarii. Operativitatea in procesarea documentelor impreuna cu disponibilitatea dumneavoastra in a oferii sfaturi si sugestii pertinente, suportul oferit in pregatirea interviului toate acestea va recomanda ca fiind un adevarat profesionist in ceea ce faceti.

Va multumim din suflet, domnule Remus Tapalaga!

Cu drag,

Familia Rotoi

Adrian, Gabriela, Carla & Andrei"
29.10.2013


Rotoi Adrian si Gabriela, Montreal

Va multumesc pentru colaborarea avuta si de profesionalismul de care ati dat dovada!

Ramona Bob, 27.01.2014


Bob Ramona, Raiffeisen Bank

Multumim d-nului av. Tapalaga Remus, pentru sprijinul si sfaturile utile date in timpul procesului de emigrare. Datorita dansului am reusit sa emigram in Canada. Multumim pt sprijinul acordat. Anonim
02.02.2014


Anonim, Montreal, QC

Domnule avocat Tapalaga,
Avand in vedere ca procesul de obtinere a vizei de emigrare in CA se indreapta cu pasi repezi spre final, am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la momentul mult visat.
Constientizez inevitabilul momentului major ce va marca SCHIMBAREA vietii familiei mele. Acest lucru ma face sa reflectez in detaliu in privinta adaptarii la noua viata. Am retrait in memorie ultima noastra intalnire de la Cluj din cabinetul dvs. unde ne-ati dat mai multe sfaturi poate de cat aveam nevoie. Sunteti un om deosebit prin felul personal in care va indepliniti atributiunile pentru care sunteti solicitat si, mai mult de atat, trecand de limita profesionalului, puneti suflet in ceea ce faceti. Aceasta este reteta prin care deveniti un profesionist desavarsit.
Imi amintesc faptul ca ne-ati sfatuit ca alegerea pe care o facem in privinta locatiei selectate pentru emigrare sa fie una potrivita din toate punctele de vedere si pentru o foarte lunga perioada de timp.
Va multumim pentru tot.
cu stima,
Fam. Salceanu
03.02.2014


fam. Salceanu, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/126_viza Perse (9).jpeg

Vreau sa va multumesc de interesul,promptitudinea si mai ales profesionalismul de care ati dat dovada pe tot parcursul derularii si rezolvarii cu bine al dosarului nostru mai nabadaios!!! S-a vazut seriozitatea si experienta d-voastra in solutionarea diferitelor obstacole pe care le-am intimpinat pe tot acest drum !!!Ma bucur ca v-am cunoscut si ca ne-ati ajutat sa realizam poate cel mai bun lucru pentru familia noastra!!! Cum ar spune bunicul meu de la tara :esti un OM de OMENIE si rar mai gasesti asemenea oameni!Multumim pentru tot,
fam PERSE MARIUS,DELIA,MARA si RIANA
04.02.2014


Perse Delia, Calgary
/client_pictures/img_testimonials/129_viza Rus Denisa.jpg

Multumesc foarte mult pentru colaborare, sfaturi si nu in ultimul rand pentru profesionalismul cu care te-ai implicat in procesul meu de emigrare. Mi-a placut foarte mult stilul tau direct si prompt, iar experinta ta isi spune cuvantul in obtinerea obiectivului scontat.
"Promptitudine. Profesionalism. Calea catre succes." ar fi un motto potrivit pentru serviciile pe care le oferi.
Rus Luiza Denisa, 07.03.2014


Rus Luiza Denisa, Alberta
/client_pictures/img_testimonials/130_viza Costea Oana (4).JPG

Multumesc pentru colaborare in vederea obtinerii rezidentei permanente in Canada si pentru timpul care mi l-ai oferit întotdeauna cand am avut nevoie. Sa ai succes in continuare si sa auzim de bine!

O zi frumoasa sa ai !

Oana Costea, 11.03.2014


Costea Oana, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/131_CSQ (2).jpg

Colaborarea noastra cu dl. avocat Remus Tapalaga a fost una de succes. In urma serviciilor si a sfaturilor acestuia am trecut cu un calificativ foarte bun de interviul de selectie, si acum ne aflam la pasul aplicarii vizei in pasaport. Remus Tapalaga colaboreaza cu cei mai buni specialisti din domenii conexe, importante in acest proces de emigrare.
De-a lungul celor 3 ani de colaborare, am legat si o relatie de prietenie cu Remus Tapalaga, pe care dorim sa o continuam si sa ne bucuram de sfaturile acestuia si in procesul de integrare in societatea canadiana care va urma.
O colaborare cu Remus Tapalaga are enorm de multe avantaje si sansa obtinerii vizei este mult mai mare. Pretul serviciilor este unul foarte bun, sau cel putin corect avand in vedere calitatea acestora.
Recomand cu incredere cabinetul de avocatura Remus Tapalaga.
Multumesc nespus Remus Tapalaga pentru serviciile acordate.

Cu stima,
fam. Opris
11.03.2014


Opris Mihai, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/132_Photo.jpg

Va multumesc pentru serviciile acordate in vederea obtinerii vizei de turist cu intrari multiple pentru Canada.

24.03.2014
Liana COSMA


Cosma Liana, Ontario
/client_pictures/img_testimonials/133_Photo Danescu Maria Monica.JPG

Buna ziua !
L-am cunoscut pe domnul avocat Remus Tapalaga cu care am avut o colaborare foarte buna . Ii multumim pe aceasta cale pentru ajutorul acordat in obtinerea vizei turistice pentru Canada.
Apreciem in mod deosebit profesionalismul domniei sale si disponibilitatea de a rezolva totul foarte bine .
24.03.2014,
Monica si Vasile Danescu


Danescu Monica si Vasile, Alberta
/client_pictures/img_testimonials/134_CSQ Chisbac (2).jpg

Buna ziua domnule Tapalaga Remus, am primit deja solicitarea de a trimite pasapoartele pentru viza de emigrare in Canada.  Multumim frumos pentru tot ajutorul si profit de ocazie sa va urez "Sarbatori fericite" din partea familiei Chisbac.
 
Cu stima, Roxana Chisbac
16.04.2014
 


Chisbac Roxana si Bogdan, Quebec

Mersi mult de sprjinul cu emigrarea in Canada , am ajuns cu bine in BC ne place f mult si vroiam sa fim recunoscatori ca toate au iesit la fix.
Sarbatori fericite Remus din partea clientului tau special Mihai Coca.
21.04.2014, BC Vancouver


Coca Nicolae Mihai, BC, Vancouver
/client_pictures/img_testimonials/136_CSQ.jpg

Buna ziua domnule Tapalaga ! Va anunt ca am primit invitatia pentru viza de rezidenta permanenta in Canada. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat.
Antohe B.
07/05/2014


Antohe B., Montreal
/client_pictures/img_testimonials/137_conf. rez permanenta.jpg

Multumiri pentru obtinerea vizei de Canada !
Pop Florina Ioana
13/05/2014


Pop Florina Ioana, Alberta
/client_pictures/img_testimonials/138_CSQ Ernst.jpg

Buna ziua ! Am dat peste prea putine persoane in Romania care sa inteleaga profesionalismul.
Pana acum, un sincer multumesc pentru tot.

Mihai
13/05/2014


Mihai, Quebec
/client_pictures/img_testimonials/139_pasaport.jpeg

Buna ziua domnule avocat Remus TAPALAGA ! Va multumesc mult de tot pentru ajutorul acordat in vederea obtinerii actelor de rezident permanent in CANADA.

Cornea Bogdan,
13.05.2014


Cornea Bogdan, Montreal, QC
/client_pictures/img_testimonials/140_vize fam Stefan (1).jpg

Buna Remus,
Se apropie ziua cea mare cu pasi foarte repezi, 22 iulie e scrisa cu rosu in calendar la cat a fost de asteptata!!! :)
Suntem nerabdatori si foarte emotionati, si vrem sa-ti multumim din suflet pentru tot ajutorul si mai ales increderea acordata!!!
Familia pe care ne-ai recomandat-o este absolut uluitoare, desi inca nu ne cunoastem ne-au sarit imediat in ajutor! De aceea vreau sa-ti multumim si sper candva sa avem ocazia sa ne revansam fata de tine!!!
Pana atunci sa ai parte de multa putere de munca, sanatate maxima si ne vedem in Toronto, nu??
Cu respect,
familia Stefan Marin si Nicoleta
25.06.2014


Stefan Nicoleta & Marin, Toronto, ON
/client_pictures/img_testimonials/141_CSQ Ernst.jpg

"Apreciez seriozitatea, profesionalismul si mentalitatea axata pe obiective concrete.
Acestea le-am gasit la Domnul Avocat Remus Tapalaga.

Intr-un proces de emigrare e foarte important un sprijin juridic competent.
Ma bucur ca am ales sa lucrez cu dansul. Am inceput colaborarea in 2010 la recomandarea unei prietene.
Informatiile precise m-au ajutat sa-mi ating scopul: Rezidenta permanenta in Canada.
Colaborarea a fost una de succes pentru ca ambele parti, atat eu cat si dansul ne-am achitat perfect de sarcini.

Scriu aceste randuri pentru a multumi deschis Domnului Avocat Remus Tapalaga pentru tot sprijinul acordat si pentru a ma pune ca si garant pentru o recomandare in Drept International.


Mihai E, Cluj-Napoa 27.06.2014.
"


Mihai E., Cluj-Napoca

Buna ziua! Va multumesc inca o data pentru ajutor !
Viza este pe perioada valabilitatii pasapoartelor, 5 ani pentru Gabriela si 4 ani pentru Gheorghe.
O zi buna sa aveti in continuare.

Familia Solobot,
05/07/2014


Solobot Gabriela, Baia Sprie

Buna ziua,

Am ajuns in Canada de o saptamana, stam acum cu niste prieteni, am aplicat pentru chirie, am inscris copilul cel mare la gradinita, sotul meu si-a gasit de lucru, imi caut si eu. Am facut SIN si healthcare ieri.
In rest deocamdata suntem bine.

Multumim mult pentru ajutorul acordat si pentru sfaturi.

Cu stima,
Nicoleta
20.07.2014


Nicoleta, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/144_viza 2 pasaport muguras.jpg

Stimate domnule avocat,
Va multumesc pentru ajutorul acordat in vederea obtinerii vizei turistice pe 5 ani in Canada.
cu stima,
Petrescu Maria
11.08.2014


Petrescu Maria, Bucuresti
/client_pictures/img_testimonials/145_20140824_161132.jpg

Buna ziua!

Domnule avocat, dupa 3 ani si 5 luni de asteptare putem spune ca cel mai frumos vis al nostru s-a indeplinit. Va multumim din sufelt pentru spijinul oferit in acest lung si anevoios proces. Odata finalizat acest dosar, s-a mai adaugat in lista dumneavoastra inca un caz de familie la al carui destin ati contribuit in mod capital. Aveti toata recunostinta noastra pentru aportul adus in cazul de fata.

Cu deosebit respect,

Fam. Salceanu, 24.08.2014


Salceanu, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/146_CSQ (1).jpg

Salutari din Montreal!
In primul rand multumim pentru suportul acordat dealungul procesului de emigrare!
Am ajuns cu bine in Montreal, drumul fara probleme, ne-am instalat si de o saptamana am inceput lucrul.
In rest toate sunt ok.
Nicu

22.10.2014


familia Hojda, Montreal

Buna ziua domnule av. Remus Tapalaga. Va doresc un An Nou fericit 2015. Am primit astazi pasaportul cu viza de munca pentru Canada. Va multmesc pentru tot ce ati facut pentru mine,

Kis Francisc Beniamin
Alberta, 10.01.2015


Kis Francisc Beniamin, Alberta
/client_pictures/img_testimonials/149_viza Canada.jpg

Ma bucur ca te-am ales sa ma reprezinti. Iti multumesc Remus pentru servicii. Foarte multumit sunt!!
Radu Dondos
20.03.2015


Dondos Radu, Toronto

Multumesc mult pentru sprijinul acordat in vederea obtinerii vizei turistice cu intrari multiple in Canada.
Daiana,
31.03.2015


Daiana, Cluj
/client_pictures/img_testimonials/153_Photo.jpg

Buna ziua domnule avocat. Va multumesc pentru obtinerea vizei turistice cu intrari multiple in Canada.
Sarbatori Fericite !
Maria Dragan
07.04.2015


Dragan Maria, Cluj
/client_pictures/img_testimonials/154_viza Canada.JPG

Domnule Tapalaga, va comunic ca am primit viza turistica pe mai multi ani cu intrari multiple. Va sunt recunoscatoare.
Multumesc,
Pop Teofilia
07.04.2015


Pop Teofilia, Saes
/client_pictures/img_testimonials/155_vize (1).jpg

Multumesc mult domnule avocat Remus Tapalaga pentru rezolvarea cazului meu. Am primit viza pe 5 ani cu intrari multiple in Canada. Sarbatori fericite !

Cuibus Petru
08 aprilie 2015


Cuibus Petru, Cluj
/client_pictures/img_testimonials/156_Canada visa 1.jpg

Remus, iti multumim si pentru a doua viza turistica obtinuta. Numai bine.
Anca si Mihai
Montreal
08.04.2015


Toma Ancuta, Montreal

Stimate domnule avocat Remus Tapalaga,

Va multumim pentru rezolvarea favorabila a dosarelor noastre si obtinerea vizelor cu intrari multiple in Canada.

Lazar Valeria si Aurel
21.04.2015


fam. Lazar, Cluj
/client_pictures/img_testimonials/158_photo.jpg

Stimate domnule avocat,
Multumim frumos pentru tot sprijinul acordat la obtinerea vizelor pentru familia noastra.
23.06.2015
fam. Metesan


Metesan Ana si Ovidiu, Ontario
/client_pictures/img_testimonials/164_Photo.jpg

"Sincer, mă bucur ca am apelat la serviciile tale, ai dat dovada de mult profesionalism si uite ca intr-un timp foarte scurt am obținut viza de turist cu intrări multiple. Iți mulțumesc pentru tot și te recomand tuturor celor care doresc sa ajungă în Canada." Ms încă o data și ținem legătura.

avocat Caliman Valentin
07.10.2015


Caliman Valentin, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/165_vize Hirceaga (1).JPG

Multumim dl.avocat REMUS TAPALAGA pentru ajutorul si sprijinul acordat in obtinerea vizei de rezident pentru CANADA.Recunoastem ca pe parcursul derularii procedurilor de obtinere a vizei, am intampinat multe obstacole, dar cu ajutorul dl. avocat am trecut peste ele.Acum cel mai important lucru este ca am obtinut viza si pe aceasta cale recomandam tuturor care doresc sa emigreze in CANADA, sa apeleze cu incredere la serviciile avocatului REMUS TAPALAGA.


VA  MULTUMIM ! Fam.HIRCEAGA Anamaria si Ovidiu

P.S. Sincer va spunem,raportul calitate pret este net favorabil in favoarea clientului.

07.10.2015


Hirceaga Ovidiu, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/166_Photo Danescu Maria Monica.JPG

Buna ziua domnule Tapalaga ! Va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat. Am primit viza cu intrari multiple pe 5 ani.
cu deosebita consideratie,
Monica Danescu
05 Octombrie 2015


Danescu Monica, Alberta
/client_pictures/img_testimonials/167_photo (1).JPG

Buna ziua domnule avocat, va multumim pentru sfaturile oferite in vederea obtinerii vizelor pentru Statele Unite ale Americii.
Bartalis Ana,
07.10.2015


Bartalis Ana, Chicago
/client_pictures/img_testimonials/169_Canada visas.jpg

Multumesc Remus pentru obtinerea vizei in Canada. All the best,
Mihai D.


Diacicov Mihai, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/170_visa Canada.jpg

Buna ziua domnule avocat ! Va confirm primirea vizei cu intrari multiple pentru 5 ani. Mi-ati fost de mare ajutor. Multumesc mult.
Istrati Minuta,
14.10.2015


Istrati Minuta, Quebec
/client_pictures/img_testimonials/172_vize Popescu Dragos family (1).jpg

Buna seara domnule avocat ,

Va multumim pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati adresat. Este inca o dovada a faptului ca sunteti un om de mare caracter si un foarte bun profesionist.
De asemenea, va multumim pentru ajutorul pe care ni l-ati acordat pe tot parcursul procesului de emigrare.
Parca mai ieri veneam la Cluj sa ne cunoastem si sa semnam primele acte. "Profesorul" a fost foarte bun,       " elevii" au fost ascultatori (chiar daca uneori nerabdatori) si intr-adevar, totul e bine cind se termina cu BINE.
Astazi suntem fericitii posesori ai vizelor de Canada si pe 11.01.2016 decolam spre Montreal, dar pina atunci ne mai auzim.

Cu stima ,
Dragos , Alina si Bogdan POPESCU.
19.11.2015


Popescu Dragos, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/173_Bogdan.jpg

Servus Remus!

Am ajuns cu bine și deja suntem la casa noastră. Am luat numerele de asigurări sociale, am făcut cardurile de sănătare, ne-am înscris la francizare, am luat mașină și am înscris copii la școală.

În concluzie…totul e ok!!!

Mulțumim pentru ajutor!

O zi minunată!
Bogdan
10.05.2016


Suciu Bogdan, Montreal

Iti multumesc pentru tot ajutorul acordat in procedura pentru emigrare.
Alina M.
01.05.2016


Muresan Alina, Montreal
/client_pictures/img_testimonials/175_Laza Teodor photo.jpg

Multumiri domnului avocat Remus Tapalaga pentru serviciile oferite in vederea obtinerii vizelor pentru Canada ale familiei noastre.
20.05.2016
familia Laza


Laza Teodor, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/176_photo.jpg

Stimate domnule avocat,
va multumesc pentru efortul depus la obtinerea vizei in Canada cu intrari multiple pe 5 ani.
20.05.2016
Albu Daniel


Albu Daniel, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/177_photo.jpg

Tot respectul domnului avocat Tapalaga in legatura cu solutionarea favorabila a dosarului meu si obtinerea vizei pe 5 ani.
19.05.2016
Ovidiu


Suciu Ovidiu, Vancouver
/client_pictures/img_testimonials/178_photo.jpg

Stimate domnule avocat,
va comunicam ca am primit viza pentru a putea calatori in Canada ! Va multumim mult.
Cu stima,
Familia Clonta Eleonora si Sorin
23.05.2016


Clonta Eleonora, Burlington
/client_pictures/img_testimonials/179_visa Cristian Bildea.JPG

Multumim inca o data pentru tot suportul in acest proces si sper sa ne mai auzim/ revedem curand. Daca sunteti in Cluj in luna August am vrea sa ne revedem la o cafea sa va multumim personal pentru indrumarea  si pentru rezultatul extraordinar.

cu stima, Crina
02.07.2016


Bildea Crina, Toronto

Am plăcerea se vă informez faptul că în data de 31.10.2016 am primit prin intermediul firmei de curierat pașapoartele cu vizele noastre de rezidență permanentă pentru Canada.

Vă mulțumim  frumos pentru tot sprijinul acordat și profesionalismul de care a-ți dat dovadă!

Gheorghe Cobut,

31.10.2016


Cobut Gheorghe, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/182_confirmation_of_residence_cic_copy.jpg

Merci, merci, sigur n-as fi ajuns asa departe fara ajutorul tau, asa ca iti multumesc mult !
Edi,
10.10.2016


Dumea Edgar, Toronto
/client_pictures/img_testimonials/183_viza Canada.jpg

Stimate domnule avocat, va multumesc pentru ajutorul acordat cu privire la obtinerea vizei temporare pe 5 ani in Canada.
Catalin
28.11.2016


Coman Catalin, Edmonton
/client_pictures/img_testimonials/184_20170217_194743.jpg

Buna ziua ! Va multumim pentru sprijinul acordat in obtinerea vizelor de emigrare in Canada.
cu stima,
fam. Trufin
20.02.2017


Trufin Ion, Quebec

Buna ziua domnule avocat,
Tin sa va multumesc si pe aceasta cale pentru toate serviciile acordate cu profesionalism. Am ajuns in Canada si am inceput o noua viata.
10.03.2018
Montreal


Pop Sorina, Montreal

Recomand cu incredere serviciile domnului avocat Remus Tapalaga cu privire la consilierea si reprezentarea dosarului meu in materie de drept international.
Va multumesc.
17.05.2018


Munteanu Alexandru, Calgary

Hello Mr. Tapalaga,
Thank you very much for representing my case. You did a great job!
07.10.2018
Cluj


Amir, Cluj
  Copyright © 2011 Cabinet de avocat Remus Tapalaga